Press ESC to close

Nordlux Smart Light apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Nordlux Smart Light apk indir apk download mod apk indir

Nordlux Smart Light ile Akıllıca Başlayın

Akıllı Işık, eviniz için size gelişmiş bir aydınlatma deneyimi sunan akıllı aydınlatmadır. Nordlux Smart Light ile evinizdeki ışığı hem iç hem de dış mekanlarda özelleştirebileceğiniz için her durum için her zaman doğru ışığa sahip olacaksınız. Önceden yüklenmiş ruh hallerini kullanarak doğru ambiyansı yaratabilir veya kendi ruh halinizi yaratmak için beyaz ışığın farklı tonlarını deneyerek tüm günlük aktivitelerinize uyan yemek pişirebilir, TV seyredebilir veya uykudan önce bir hikaye okuyabilirsiniz.

Nordlux Smart Light, ışığı kontrol etmeniz için size çeşitli fırsatlar sunan, Bluetooth’a bağlı bir kablosuz sistemdir. Wi-Fi’ye bağlı Akıllı Işık Köprüsü ile ses kontrolü ve ışığınızın her yerden kontrolü dahil olmak üzere ek özellikler eklenebilir. Temel işlevler için kayıt gerekmez, ancak Wi-Fi erişimi kayıt gerektirir. Nordlux Smart Light, Google Home ve Amazon Alexa ile uyumludur.

Nordlux olarak biz her zaman akıllı sistemimizi daha iyi işlevler, pil verimliliği, kararlılık ve genel iyileştirmelerle optimize etmek ve geliştirmek için çalışıyoruz.

Uygulama ve ürün üretici yazılımı güncellemeleri sürekli olarak yayınlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.