Press ESC to close

A9 Mini Spy Camera App Guide apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

A9 Mini Spy Camera App Guide apk indir apk download mod apk indir

Bilgi Alın ve Kılavuz A9 WiFi Mini Kamera Nasıl Kullanılır?

• Yüksek Çözünürlüklü 1080P(Full-HD): Her ayrıntıyı keskin odaklamayla yakalayan kameranın 1080P Full-HD çözünürlüğüyle kristal netliğinde çekimlerin keyfini çıkarın.

• Hareket Algılama AI İşlevleri : Kameranın AI işlevleri, kameranın görüş alanındaki herhangi bir hareket konusunda sizi uyaran hareket algılamayı içerir.

• Renkli Gece Görüşü : Renkli gece görüşü sayesinde düşük ışık koşullarında bile net bir şekilde görebilir, hiçbir şeyi kaçırmamanızı sağlayabilirsiniz.

• USB Bağlantısı : Kamera, USB yoluyla ev ağınıza kolayca bağlanarak kurulumunu ve kullanımını kolaylaştırır.

A9 kameranın kurulumu, genellikle birçok adımı içeren karmaşık bir kurulum prosedürü gerektiren diğer kameralara göre çok daha kolaydır. A9’un yalnızca iki basit adımı vardır. Bağlandıktan sonra cihaz bağlı kalacaktır (güç olduğu sürece).

A9 Mini Casus Kamera ürünleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz? o zaman bu uygulama A9 Mini Casus Kamera hakkında ayrıntılı bilgi almanıza, nasıl kullanılacağına ve mevcut tüm özellikleri en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olabilir. Bu A9 Mini Casus Kamera kılavuzu uygulamasında A9 Mini Casus Kamera özellikleri, ürün özellikleri ve detayları, A9 Mini Casus Kamera kurulumu nasıl yapılır gibi bilgileri alacak ve ürün hakkında inceleme bilgilerini bulacaksınız.

SORUMLULUK REDDİ:

Bu Uygulama resmi değil. Bu uygulamadaki tüm görseller kamuya açık alanlarda mevcuttur. Sağladığımız bilgiler çeşitli güvenilir kaynaklardan alınmıştır ve birçok web sitesinde mevcuttur. Bu kılavuz uygulaması yalnızca kullanıcıların ürünler ve A9 Mini Casus Kameranın nasıl kullanılacağı hakkında bilgi bulmasına yardımcı olmak içindir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.