Press ESC to close

PDF Okuyucu – PDF uygulaması apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

PDF Okuyucu – PDF uygulaması apk indir apk download mod apk indir

Kolay belge okuyucu, PDF okuyucu ile tüm belgeleri paylaşın, yazdırın ve okuyun.

Mobil cihazlarda PDF dosyalarını ve diğer belge dosyalarını açamıyor musunuz? Kullanımı kolay bir belge okuyucu uygulaması ister misiniz? PDF Reader, aradığınız uygulamadır!

PDF okuyucu, PDF dosyalarını Android’de görüntüleyebilir ve PDF’yi ve her tür belgeyi açabilir. Kullanıcılar PDF dosyalarını ve diğer belgeleri okuyabilir, paylaşabilir ve görüntüleyebilir. Hepsi PDF Görüntüleyici, PDF Okuyucu, Otomatik Tarama ile. Telefondaki tüm PDF dosyalarını arayın ve listeleyin.PDF okuyucu, tüm dosya formatlarının hızlı okunmasını destekler. PDF görüntüleyici, PDF dosyalarını ve tüm belge biçimlerini kolayca yönetebilir ve görüntüleyebilir.PDF görüntüleyici ayrıca excel dosyalarını görüntüleyebilir, word belgelerini okuyabilir ve PowerPoint dosyalarını açabilir.

PDF Okuyucunun Temel Özellikleri

Tüm PDF dosyalarını ve belgeleri çevrimdışı görüntüleyin

● Ofis dosyalarını görüntüleyin. atama ve PDF belgelerini okuyun

● Kelime görüntüleyicide mektupları, notları ve kelime raporlarını okuyun.

● PPT okuyucusunda iş tahminlerini ve pasta grafiklerini görüntüleyin.

● Epub okuyucuda e-kitaplar, hikayeler ve romanlar okuyun.

● Belge okuyucuda tüm dosyaları karanlık modda görüntüleyin.

Paylaş ve Yazdır

● PDF belgelerini ve diğer dosyaları kolayca paylaşın.

● PDF’leri ve her tür belgeyi hızla yazdırın.

Belge Okuyucuda Ara

● Tüm belgelerde metin arayın ve bulun.

● Her tür belgeyi ada göre arayın.

● Sayfa numaralarını arayın ve gidin.

Şifre Ekle/Kaldır

● PDF görüntüleyiciye bir parola ekleyerek belgeleri koruyun.

● PDF belgelerine parola ekleyin veya kaldırın.

Tüm belgeleri yönetin

● PDF görüntüleyicide belgeleri ada, boyuta ve tarihe göre sıralayın.

● Belge okuyucudaki tüm belgeleri silin/yeniden adlandırın.

● Sık kullanılan belgeleri işaretleyin.

● Son Klasörler’de en son açılan belgeleri görüntüleyin.

PDF Reader, basit ve kullanımı kolay bir belge okuyucu uygulamasıdır.PDF görüntüleyici uygulaması, PDF dosyalarını taramayı ve okumayı ve mobil cihazlarda belgeleri yönetmeyi kolaylaştırır. Kullanıcılar çok düzgün kaydırma ile PDF belgelerini tam ekranda görüntüleyebilir ve okuyabilir.Tüm PDF dosyaları ve belgeleri PDF görüntüleyici ile kesintisiz görüntülenebilir.PDF okuyucu Okuma modunda yatay ve dikey görünümler sunar PDF görüntüleyici uygulaması ile kullanıcılar tüm belgeleri görüntüleyebilir karanlık modda. PDF okuyucu, kullanıcıların belgelerde metin aramasına olanak tanır. Kullanıcılar, PDF görüntüleyici uygulamasında dosyaları yeniden adlandırabilir ve silebilir.Dosyalar, PDF görüntüleyici uygulamasında ada, dosya boyutuna ve tarihe göre sıralanabilir.Programda hızlı erişim için sık kullanılan dosyalar favorilere eklenebilir.PDF Belgelerini Görüntüle Kullanıcı son açılanları görüntüleyebilir PDF görüntüleyicide son klasördeki belgeler.

PDF okuyucu ayrıca parola korumalı dosyaları da destekler. Kullanıcı PDF belgesine şifre ekleyebilir/kaldırabilir.Kullanıcı PDF’yi okuyabilir ve PDF okuyucu ile her türlü belgeyi paylaşabilir.Dokümanlar PDF görüntüleyicide adlarına göre kolayca aranabilir.Kullanıcı belgenin herhangi bir sayfasına sadece sayfa numarasını girerek gidebilir. PDF görüntüleyicide.PDF görüntüleyici ayrıca Word belgelerini ve Excel dosyalarını da açabilir.Kullanıcılar ayrıca PDF görüntüleyici uygulamalarında PowerPoint ve Epub dosyalarını görüntüleyebilir.TXT, HTML, RTF vb. diğer dosyalar görüntülenebilir.PDF okuyucu uygulamalarında, kullanıcılar diğer belge dosya türlerini de görüntüleyebilir ve paylaşabilir. hepsi bir arada pdf okuyucu uygulaması

PDF Okuyucu, kullanıcının telefonundaki belge okuyucudaki belge listesini taramak ve yönetmek için tüm dosyalara erişim gerektirir. PDF görüntüleyici uygulamasında hiçbir kişisel veri toplanmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.