Press ESC to close

HeronTrack apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

HeronTrack apk indir apk download mod apk indir

Ekipmanınızı aramayı bırakın

İnşaat işçileri ve teknik servisler için küçük ekipmanların yönetimine yönelik nihai çözüm olan HeronTrack ile aletlerinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde takip edin.

Filonuzdaki merdivenler, kompresörler, öğütücüler gibi hemen hemen her alete takılacak şekilde tasarlanan yenilikçi etiketimiz, Bluetooth (BLE) aracılığıyla bir akıllı telefonla iletişim kurarak saha çalışanlarının aletlerini kolayca bulmalarına ve GPS konumlarını bağlamalarına olanak tanır. Etiketin benzersiz kimliği de dahil olmak üzere bu veriler, raporlara ve görsel araç haritalarına kolay erişim için sorunsuz bir şekilde platformumuza gönderilir.

HeronTrack, insan müdahalesi olmadan izlenebilirlik ve otonom envanter yönetimi sağlayarak takım yönetiminde devrim yaratıyor. Ekipman denetimini ve dijital kayıt defteri kaydını basitleştirerek aletlerin iyi durumda olmasını sağlar. Kullanıcılar, aletin kullanılabilirliği, konumu, durumu, kullanıcı ayrıntıları ve günlük maliyetler hakkında bilgi sahibi olur.

Çözümümüz kritik zorlukları ele alıyor:

Envanter Yönetimi: İnşaat şirketleri, sürekli saha mevcudiyeti nedeniyle envanter yönetimi ile mücadele ediyor. İnşaat tatilleri sırasındaki geleneksel yıllık envanterler genellikle bildirilmeyen kırık aletleri veya gereksiz satın alımları ortaya çıkarır. HeronTrack, gerçek zamanlı bir genel bakış sunarak bilinçli karar almayı mümkün kılar.

Denetim Yönetimi: Güvenlik ve sigorta düzenlemelerine uymak, ekipmanın iyi durumda olduğunun kanıtlanmasını gerektirir. Denetim için aletlerin yerleştirilmesine yönelik geleneksel süreç zaman alıcı ve verimsizdir. HeronTrack, gerçek zamanlı takım takibi sunarak denetim sürecini kolaylaştırıyor ve uyumluluğun kolayca gösterilmesini sağlıyor.

Maliyet Kontrolü: Etkin envanter yönetimi, gereksiz alet alımlarını önler. HeronTrack, ekipman kullanımının günlük maliyet takibini kolaylaştırarak finansal verimliliği artırır.

Birçok şirket araç ve proje yönetimi için BT’ye güvenirken, küçük ekipmanların yönetimi çoğu zaman güncelliğini kaybetmiş durumda. HeronTrack, bu boşluğu küçük ekipmanların izlenmesi ve yönetilmesine yönelik dijital bir çözümle doldurarak inşaat sektöründe yeni bir verimlilik ve uyumluluk çağının müjdesini veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.