Press ESC to close

Age Calculator apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Age Calculator apk indir apk download mod apk indir

Basit yaş hesaplayıcısı বয়স ক্যালকুলেটর boyos hesaplayıcısı, yaşı hesaplamak için kullanılır.

Yaş hesaplayıcı, bugünün tarihi ile doğum tarihiniz arasındaki aralığı hesaplayarak yaşınızı hesaplar. Bu, herkesin kolayca kullanabileceği çok basit bir uygulama. Bu uygulama, kullanımı kolay basit bir kullanıcı arayüzü sağlar. Doğum gününüzü seçebilir veya doğum gününü manuel olarak girebilirsiniz. Yaş Hesaplayıcı, toplam yaşınızı yıl, ay, hafta, saat, saniye ve bir sonraki doğum günü olarak sağlar. jonmodin veya janmadina veya জন্মদিন veya जन्मदिन veya janmadin veya उम्र veya umr veya आयु कैलकुलेटर.

Bu yaş hesaplayıcısının veya বয়স ক্যালকুলেটর veya boyos hesaplayıcısının veya आयु कैलकुलेटर uygulamasının özellikleri ve avantajları şunlardır:

1. Yaş Hesaplayıcı: Yaşı hesaplayın. Nasıl yıllar, aylar, haftalar, günler, saatler, dakikalar, saniyeler vb. Bugün doğum gününüz veya doğum tarihiniz ise bir doğum günü dileği alın.

2. Yaş Farkı: İki tarih arasındaki zaman aralığını hesaplayın.

3. Tarihten Güne Hesap Makinesi: Günlerin tarihini öğrenin. Örnek: 1000 gün sonrası veya 700 gün öncesi bir tarih bulabilirsiniz.

4. Artık Yıl: Artık yıl olup olmadığını kontrol eder.

Diğer avantajlar:

1. Çoklu dil

2. Tema rengi değişimi.

3. Arkadaşlarla uygulama paylaşma seçeneği

4. Yaş Hesaplama Uygulaması tamamen ücretsizdir

Detaylar:

İnsanlar genellikle “kaç yaşındasın?” diye sorarlar. ve kesin cevaba ulaşmak için bir miktar zihinsel hesaplama yapmamız gerekiyor. Bu yaş uygulaması, tam yaşı hesaplamanıza yardımcı olur ve ayrıca şimdiye kadar yaşadığınız saniye, dakika, saat, gün, hafta, ay, yıl elde etmenizi sağlar.

Bu kolay hesap makinesi uygulaması aynı zamanda tam yaşınızı, yaklaşan doğum gününüzü ve yaşadığınız zamanı herhangi bir sosyal medya kanalı üzerinden arkadaşlarınıza, ailelerinize, iş arkadaşlarınıza paylaşmanıza olanak tanır.

Yaş Hesaplama uygulaması birden çok dilde mevcuttur. Yaş Hesaplama Uygulaması, uygulamayı tercih edilen dilde kullanma olanağı sağlar. Dili değiştir düğmesi kullanılarak erişilebilir ve tam yaş tercih edilen dilde görüntülenebilir.

Yaş Hesaplama Uygulaması tamamen ücretsizdir. Daha fazla ücretsiz uygulama sağlamaya çalışıyoruz. Lütfen sizi daha fazla ücretsiz uygulama oluşturmaya teşvik etmek için 5 yıldız verin.

Lütfen uygulamanızı en son sürüme güncel tutun. Herhangi bir sorun veya öneri durumunda lütfen bize [email protected] adresinden e-posta gönderin.

Çok teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.