Press ESC to close

Haulotte Diag apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Haulotte Diag apk indir apk download mod apk indir

Haulotte makineleri için teklif teknisyenleri uzaktan erişim ve akıllı teşhis

gelişmiş güvenlik, konfor, ergonomi ve verimlilik için teknik olarak yenilikçi ekipman sunarak müşterilerini memnun: Haulotte Group tek amacı vardır insan ve malzeme kaldırma ekipmanları (hava çalışma platformları ve Teleskopik işleyicisi) için dünya çapında bir üretici ve tedarikçi olduğunu.

HAULOTTE DIAG bakım teknisyenleri için kablosuz erişim gidermek ve tüm Haulotte makineleri kalibre sağlayan ücretsiz Teşhis Yazılımı / Apps’tır (eski mevcut ve yeni modeller (1)), kendi PC ve mobil cihaz (dizüstü bilgisayarla, Smartphone ve Tablet: uyumludur pencereler, Android veya IOS).

Wi-Fi Uzaktan Erişim sağlayan kablosuz bir VCI kutusu ile birlikte çalışır. Haulotte VCI Kutusu tüm güncel Haulotte ekipman yanı sıra tüm yeni Haulotte ürünlere bağlanabilir. Haulotte VCI Kutusu (2) Haulotte Satış yan kuruluşlar vasıtasıyla veya (parça numarası 4000099300) www.easy-spare-parts.com üzerinde sipariş edilebilir.

HAULOTTE DIAG ayrıca kolaylığı ve (2014 yılından bu yana yayımlanan tüm yeni modellerden başlayarak) teşhis hızını artırmak için yeni makineler için yeni gelişmiş tanı özellikleri içerir:

– Mevcut 12 dil: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Romence, İtalyanca, Rusça, Çince (geleneksel ve basitleştirmek), Korece ve Japonca

– Gelişmiş sorun giderme özellikleri: başarısızlık muhtemel nedeni hakkında yeni bilgileri görüntülemek, bileşenler kendi konumu ve resim ile kontrol edilecek, aksiyon sorunu gidermek için alınacak

– teşhis özellikleri Advance: yardımlı giderme hızla hizmete makineyi döndürmek için makine arızalı olduğunda

– İleri bakım özellikleri: Servis sayaçları gerekli ve önceki bakım izlenebilirlik bakım türüne teknisyeni uyarmak için makinede yapılandırılmış de mevcuttur

HAULOTTE DIAG hedefi bizim makinelerin giderme basitleştirmek için ayrıntılı, net ve hızlı bilgi vererek makinelerimizi tamir mümkün olduğunca müşterilerimizin gibi birçok yardımcı olmaktır. Bu teknisyenler her koşulda doğru onarım çözüm önerme izin vererek arıza ve geliştirilmiş verimlilik, durumunda kısa müdahale sürede sonuçlanır.

(1) HA12 / 15 IP ve eski Yıldız 6 modeline hariç

(2) Zaten Haulotte VCI Box varsa; VCI Kutusu Haulotte Diag uygulamayla uyumlu ama güncelleştirilmesi gerekmektedir olacağını lütfen unutmayın. uygulaması ile mobil cihazda kullanmadan önce, / DiagPad 2. Ardından laptop / DiapPad 2 USB kablosuyla VCI kutusunu bağlamak için Laptop (Haulotte.com üzerine) son Haulotte Diag indirmek ve yüklemek zorunda ve açık Haulotte Diag. 2 cihazları bağlıyken otomatik olarak VCI kutusunun güncelleştirme başlatacak. (Güncellemeden sonra, VCI artık Haulotte Diag V02.xx uygulama ile çalışır unutmayın)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.