Press ESC to close

GunSafe apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

GunSafe apk indir apk download mod apk indir

Ateşli silah toplama ve mühimmat envanterinizi tek bir veritabanında yönetin.

Birden fazla resim de dahil olmak üzere tüm ateşli silahlarınızın ve mühimmatınızın bir veritabanını tek bir yerde tutun. Silahlarınızın en son ne zaman ateşlendiğini ve temizlendiğini takip edin. Envanterinizde tam olarak ne kadar cephane olduğunu ve cephane arzınızın ne zaman azaldığını ve elinizde bulundurulacak minimum bir miktar belirleyerek yenilenmesi gerektiğini öğrenin. Ateşli silahların temizlik/bakım zamanı geldiğinde ve mühimmat envanteri azaldığında bildirim alın.

Gelecekte sahip olmak istediğiniz silahlar için ayrı bir istek listesi tutun. İsteğe bağlı olarak, sahip olduğunuz ateşli silahların listesiyle karıştırılmış istek listesini görüntüleyebilirsiniz. İstek listenizde bulunan bir silahı satın aldığınızda, sahip olunan ateşli silahlar listesine kolayca taşıyabilirsiniz.

Atış poligonuna yaptığınız ziyaretleri kaydedin. Silahları ve cephane türünü ve miktarını sanal menzil çantanıza ekleyerek menzile bir gezi planlayın. Menzilden döndüğünüzde, geri getirdiğiniz kullanılmamış cephane miktarını ve isteğe bağlı olarak her bir ateşli silahtan atılan mermi sayısını belirtin. Uygulama, envanterinizi ateşlediğiniz miktara göre otomatik olarak azaltır ve bilgileri, bireysel ateşli silah günlüğünün yanı sıra menzil günlüğüne kaydeder.

Karanlık bir tema da dahil olmak üzere birden çok UI teması arasından seçim yapın.

*Not: Tüm veriler yalnızca mobil cihazınızda saklanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.