Press ESC to close

Gizlilik Kasası: Fotoğraf Gizl apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Gizlilik Kasası: Fotoğraf Gizl apk indir apk download mod apk indir

özel kasa – tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı saat kasasıyla gizleyin.

saat tonoz bu uygulama ile kolayca fotoğraflarınızı ve videolarınızı koruyun. Gizli dosyaları, özel fotoğrafları ve özel videoları gizliliğinizi korumanıza yardımcı olacak zamanlayıcı soyunma-tüm galeri soyunma uygulaması. Artık tüm kişisel belgelerinizi saat kasası olarak bilinen en korumalı güvenli uygulama ile tüm fotoğrafları ve videoları gizleyebilirsiniz. dijital bir saat ve aynı zamanda bir fotoğraf soyunma, galeri soyunma, ses dosyaları soyunma, kolayca video soyunma olarak çalışır. güvenli bir fotoğraf kasası, özel videolar kasasıdır. gizli videolar ve gizli fotoğraflar bu uygulama tarafından korunur ve korunur. fotoğraflarını, videolarını ve ses mp3 dosyalarını, belgelerini içerebilecek kişisel eşyalarını gizle. Bu uygulama gibi sorunlarınız için bir çözümdür: kişisel fotoğraflarımı nasıl gizleyebilirim? özel videolar nasıl gizlenir? fotoğraf galerisi kilitlemek için nasıl? kişisel veriler nasıl gizlenir? ses dosyaları nasıl kilitlenir? kız fotoğraflarımı telefonumda nasıl gizleyebilirim? bütün bunlar günlük yaşamda karşılaştığınız problemler veya sorgular. çözüm telefon için saat kasası-fotoğraf soyunma ve video soyunma sadece bir tanesidir.

Özellikler:

 saat kasa-tüm fotoğraf ve video soyunma

 şifre kasası-telefondaki fotoğraf ve videolarınızı gizleyin

 simge değiştirici

Print parmak izi kilidi

 pim kilidi

Password şifre girişi yanlış olduğunda saldırganın resmini yakalar

 kasa-tüm resim galerisi gizleyici ve soyunma.

Clock dünya saati- tüm fotoğraflar ve videolar

Photos özel fotoğrafların için zaman kilitli mahremiyet kasası

Media gizli medya kasası

Media tüm medya dosyalarını saat kasasında sakla

Özel bir fotoğraf kilitleme özelliğine sahip olmanızı sağlayacak en güvenli uygulamadır ve kişisel malzemelerinizi kolayca yerleştirebileceğiniz güvenli bir kişisel kasa oluşturabilirsiniz. ayrıca, birisi bu kasayı yanlış bir parola ile açmaya çalıştığında şüphelinin fotoğrafını da verecektir. tüm gizli videolar ve gizli resimler tamamen şifrelenir ve telefon galerisinden gizlenir. zamanla gizli kasa, fotoğraflarınızı ve videolarınızı kolayca gizleyin. şifre veya parmak izini ekleyerek fotoğraf ve videolara müzik dosyalarınıza ve belgelerinize de erişebileceksiniz. pic soyunma ve video soyunma uygulaması size simgeyi değiştirebileceğiniz başka bir özellik sunar. kasadaki saatinizi fotoğraflarınızı ve videolarınızı gizleyin.

nasıl kullanılır?

 İlk önce pin veya parmak izi kimliği ile bir şifre belirlemeniz gerekir.

Of şifrenin doğrulanmasından sonra artık fotoğraflarınızı, videolarınızı, müzik dosyalarınızı, belgelerinizi gizleyebilirsiniz.

 tüm fotoğraflar ve videolar ön tarafta gösterilecektir, şimdi sadece telefon galerisinden gizlemek istediğiniz tüm resim ve videoları seçin.

 artık telefon aygıtından tüm müzik dosyalarını da seçebilir ve tüm müzik dosyalarını ve belgelerini kilitlemenize izin verebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.