Press ESC to close

MDM Calculator apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

MDM Calculator apk indir apk download mod apk indir

Gün Ortası Yemek Günlük Maliyetini hesaplayın ve ayrıca Raporlar Oluşturun, Menüyü değiştirin ve PDF alın.

Mid Day Meal Calculator, öğretmenlerin bir gün için öğle yemeği maliyetini hesaplamasına ve pdf formatında bir rapor oluşturmasına yardımcı olmak için tasarlanmış kullanıcı dostu bir uygulamadır. Uygulama, yemek maliyetlerini hesaplamayı basit ve verimli hale getirmek için tasarlanmıştır. Uygulamanın kullanımı kolay arayüzü sayesinde öğretmenler ihtiyaçlarına göre kendi içeriklerini ve fiyat listelerini oluşturabilirler. Uygulama aynı zamanda kullanıcıların raporu istedikleri kişilerle paylaşmasına olanak tanıyarak okul yöneticileri veya diğer ilgili taraflarla paylaşmayı kolaylaştırır.

Uygulamanın pdf raporu oluşturma özelliği, kullanıcıların, her bir malzemenin maliyetinin bir dökümü de dahil olmak üzere, gün ortası yemeğinin maliyeti hakkında hızlı ve kolay bir şekilde ayrıntılı bir rapor oluşturmasına olanak tanır. Bu özellik, gelecekteki öğünleri bütçelemek ve planlamak için yemeğin maliyetini bilmesi gereken okul yöneticileri ve diğer paydaşlar için kullanışlıdır.

Bu uygulama aynı zamanda kullanıcıların kendi içerik ve fiyat listelerini oluşturmalarına olanak tanır, bu da listenin her okulun özel ihtiyaçlarına göre uyarlanabileceği anlamına gelir. Bu özellik, öğretmenlerin yerel bölgelerindeki malzemelerin mevcudiyetini ve maliyetini dikkate alarak yemeğin uygun fiyatlı ve sürdürülebilir olmasını sağlar.

Genel olarak, Gün Ortası Yemek Hesaplayıcı, öğretmenler ve okul yöneticileri için faydalı bir araçtır ve yemek maliyetlerinin hesaplanmasını basit ve verimli hale getirir. Uygulama, kullanıcı dostu ve özelleştirilebilir olacak şekilde tasarlanmıştır ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre kendi içeriklerini ve fiyat listelerini oluşturmalarına olanak tanır. Ayrıntılı pdf raporları oluşturabilme ve kolayca paylaşabilme özelliği, tüm paydaşların yemek maliyetlerini takip etmesini, gelecekteki öğünleri planlamasını ve çocukların mümkün olan en iyi yemeği yemesini sağlamasını kolaylaştırır.

Sadece ilk ve orta bölümlerdeki öğrenci sayısını doldurmak, günlük kullanım için gerekli tüm bilgileri hesaplamanıza izin verecektir. Öğrenci başına gram cinsinden malzeme ve diğer kalem sayısı ve fiyat gibi gerekli bilgileri bir kez doldurmanız yeterlidir.

Hindistan Hükümeti’nin Gün Ortası Yemek Programı, ülke genelinde okul çağındaki çocukların beslenme durumunu iyileştirmeyi amaçlayan bir okul yemeği programıdır.

Girişim, devlet tarafından yönetilen, devlet destekli ve yerel devlet kuruluşlarındaki başlangıç ​​ve üst düzey ilköğretim öğrencilerine iş günlerinde ücretsiz öğle yemeği sağlar.

Gün Ortası MDM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.