Press ESC to close

Photo, Voice & OCR Translator apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Photo, Voice & OCR Translator apk indir apk download mod apk indir

Kamera Tercümanı ve OCR Metin Okuyucu ile Fotoğrafları ve Metni Tüm Dillerde Tara

Smart OCR, resminizi metne dönüştürmek ve tüm metninizi istediğiniz dile çevirmek için kullanışlı bir araçtır. Bu dil tercümanı, kullanıcının metni istediği dile dönüştürmesine yardımcı olur.

OCR tarayıcı, belgenizi yakalayıp metne dönüştürmek ve ileride kullanmak üzere metni kullanmak için önemli bir araçtır. Diğer serval OCR’lerde, nesneler değil, yalnızca metin yakalanır.

Bu OCR, nesneleri yakalayabilir ve metne dönüştürebilir. Bu uygulama yakalamak ve çevirmek için çok hızlı ve doğrudur.

Tüm dillerde tercüman ve OCR kamera gelişmiş özelliklerle kullanıma sunuldu;

 Tüm diller için doğruluk

 Çevrimdışı çeviri

 Bir metin yakalama belgesi

 OCR kamera

 Nesne yakalama

 Çoklu diller arasında konuşma

 Paragraf çevirisi

 Kamera çevirisi

 Galeriden gelen resim tercümesi

 Metne resim

 Nesne çevirmeni

Kullanıcılar seyahat ettikleri, ders çalıştıkları, sohbet ettikleri veya yabancı iş anlaşmaları yaptıkları her zaman çeviriye ihtiyaç duyarlar. Artık kullanıcının başka bir şeye ihtiyacı yoktur, bu akıllı tercüman uygulaması, kullanıcının tesisi için birden fazla dile sahip bir çapraz tercüman uygulamasıdır.

Artık kullanıcılar bu olağanüstü çevirmen uygulamasını kullanarak tüm dillerde sohbet edebilirler.

Bu uygulamada konuşma çok kolaydır. Sohbet özelliği ayrıca verilmiştir. Bu dil tercümanı, farklı dilleri konuşan insanlarla sohbet etmek zorunda kalanlar için bir tesistir.

Bazen kullanıcı, tabelalar, yol talimatları, uyarılar veya talimatlar gibi başka bir dilde kendisine verilmiş salt okunur metinleri ister.

OCR tarafından sağlanan özellikler, cihazın kamerası tarafından anında tercüme edilir. Kullanıcının sadece kamerayı açması ve kamerayı çevirmek istediği metne yönlendirmesi yeterlidir, bu kullanıcıya çeviriyi otomatik olarak getirecektir. Daha sonra kullanıcının çevrilmiş metni kopyalaması gerekiyorsa, metni yakalayabilir ve panoya kopyalayabilir.

Metin tarayıcılar, kullanıcıya favori bir özellik sağlar çünkü bazen kullanıcılar önemli metinlerini erken erişime kaydetmek zorunda kalırlar. Bu özellik sayesinde kullanıcılar önemli metinleri kaydedip kolayca bulabilir ve daha sonraki kullanımları için kullanabilirler.

Geçmiş özelliği verilmiştir, böylece kullanıcı artık son konuşmasını ve metin çevirisini kolayca bulabilir. Bu, kullanıcının ilerlemeyi bırakması gereken kullanıcı için kolaylıktır.

Fotoğraf çevirmen uygulaması, sayfanızı metne çevirebilir. Kullanıcıların yalnızca bu OCR kamerayı açması ve kullanıcının çevirmek istediği belgeye veya metne işaret etmesi yeterlidir, belgenizi çevirir ve size sonuçları getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.