Press ESC to close

Kõnele apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Kõnele apk indir apk download mod apk indir

Metin girişi için çok modlu (konuşma, kaydırma, düğmeler) kullanıcı arayüzleri

Kõnele, diğer uygulamalara konuşmadan metne kullanıcı arayüzleri sunan bir uygulamadır. Birçok uygulama, giriş yöntemi düzenleyicisi (IME), yani ekran klavyesi kullanılarak düzenlenebilen bir metin alanı veya metin alanı (örneğin bir mesaj kutusu veya arama çubuğu) içerir. Kõnele, konuşma girişi için optimize edilmiş bir IME sağlar. Konuşmanın daha az uygun olduğu durumlar için kaydırma ve düğmeler gibi yöntemler de desteklenir. Birçok uygulama (ör. akıllı asistanlar, navigasyon uygulamaları) ayrıca standart Android konuşma tanıma etkinliğine bağlı bir mikrofon düğmesi içerir. Kõnele, bu aktivitenin bir uygulamasını sağlar ve onu bir başlatıcı olarak kullanır.

Kõnele, cihazda bulunan herhangi bir konuşma tanıma hizmetine bağlanabilir, ancak varsayılan olarak kullanır ve Kõnele hizmeti (https://github.com/Kaljurand/K6nele-service) için optimize edilmiştir. gstreamer-server (https://github.com/alumae/kaldi-gstreamer-server) yazılımı. Varsayılan sunucu Tallinn’den çalışır ve Estonca konuşma tanıma sağlar, ancak yazılımın başka bir yere (örneğin özel bir ağ) yerleştirilmesi ve diğer diller için özelleştirilmesi kolaydır.

(Kõnele’nin “Kõnele (hızlı tanıma)” adı altında “Kõnele hizmeti”nin daha basit bir sürümünü de içerdiğini unutmayın.)

– Web sitesi: http://kaljurand.github.io/K6nele/

– Yayın geçmişi: https://github.com/Kaljurand/K6nele/releases

– Test sürümü: https://play.google.com/apps/testing/ee.ioc.phon.android.speak

– Ayrı bir uygulama olarak varsayılan tanıyıcı hizmeti: https://play.google.com/store/apps/details?id=ee.ioc.phon.android.k6neleservice

Kõnele on kõnetuvastusteenus Androidi rakendustele, mis võimaldab saata e-kirju, sooritada infootsingut, kirjutada märkmeid, and käske jne kõne abil.

Paljudes Androidi rakendustes on tekstikastid, millele vajutades avaneb klaviatuurirakendus, nn sisestusmeetod, ingilizce keeles “girdi yöntemi düzenleyicisi (IME)”. Kõnele sisaldab enda satıcı klaviatuurirakendust, kuid erinevalt traditsioonilisest tähtede ve klahvist on Kõnele klaviatuuril ainult uks nupp, yanlış võimaldab kõnesisendit. Selline klaviatuur võtab ekraanil vähem ruumi ja on sageli loomulikum ja kiirem kasutada. Lisaks nupule, mis käivitab/lõpetab/katkestab kõnetuvastuse, toetab Kõnele klaviatuur järgmisi operatsioone:

• svaip vasakule/paremale muudab kursori asukohta,

• svaipimin pärast pikka vajutust valib teksti,

• topeltvajutus lisab tühiku,

• lühike vajutus klaviatuuriikoonile lülitab eelmisele klaviatuurile,

• pikk vajutus klaviatuuriikoonile lülitab järgmisele klaviatuurile,

• vajutus otsinguikoonile käivitab otsingu (ainult otsingureal).

Paljudes Androidi rakendustes on ka väike mikrofonikujuline nupp, millele vajutades eeldab rakendus kasutajalt mõnesekundilist kõnejuppi, mis automaatselt tekstiks teisendatakse. Satılan rakend mikrofoninupuga üzerinde kullanılan klaviatuurirakend ning otsinguribaga rakend kullanılan. Bkz. mikrofoninupp tüüpiliselt seotud Androidi avatud kõnetuvastusliidesega, läbi mille üzerinde võimalik kasutada Kõnele poolt pakutud tuvastust.

Kui käivitada Kõnele otse, st mitte läbi teise rakenduse, siis suunatakse tuvastatud tekst edasi veebiotsingumootorile.

Kõnele kasutab kõne tekstiks teisendamiseks (ehk transkribeerimiseks) TTÜ Küberneetika Instituudi foneetika ve kõnetehnoloogia Laboris (vt http://phon.ioc.ee) välja töötatud serveripõhist kvaratuvastu.

http://kaljurand.github.io/K6nele/docs/et/user_guide.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.