Press ESC to close

All Data Recovery Offline apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

All Data Recovery Offline apk indir apk download mod apk indir

Tüm medya dosyalarını kurtarın: fotoğraf görüntüler ses video ve tüm kurtarma dosyalarını geri yükleyin

Tüm Veri Kurtarma Dosyası uygulamasını kullanarak, silinen fotoğraflarınız, resimleriniz, gifleriniz, ses videolarınız ve diğer tüm medya dosyalarınız gibi tüm medya dosyalarınızı özgürce kurtarabilirsiniz.

Silinen fotoğrafları kurtarmak artık bir gün daha karmaşık değil! Android için Tüm Veri Kurtarma – silinen fotoğraf kurtarma yazılımı size yardımcı olmaya hazır.

Silinmiş Video kurtarma – dosya kurtarma uygulaması, yakın zamanda silinen medya dosyalarının ve fotoğraf verilerinin bir yedeğini oluşturur, böylece kolayca geri yüklenebilirler. Tek bir geri yükleme tıklamasıyla silinen dosyaları önizleyebilir ve silinen fotoğrafları ve videoları geri yükleyebilirsiniz.

Tüm medya dosyalarınızı kurtardıktan sonra, kurtarılan fotoğrafları, görüntüleri, gifleri, ses videolarını kişilerinizle ücretsiz olarak kolayca paylaşabilirsiniz.

Silinen video kurtarma uygulaması, akıllı cihazlar için bir geri dönüşüm kutusu gibi çalışır. Yedekleme ve geri yükleme uygulaması silinen fotoğraflar, görüntüler, sesler ve videolar için anında yedekleme yapar. Artık veri kurtarma uygulamasıyla silinen medya dosyalarını kolayca önizleyebilir ve fotoğraf videolarını geri yükleyebilirsiniz. Fotoğraf restorasyon uygulaması, sesli fotoğraflarınızı ve videolarınızı ücretsiz olarak alır. Cihazı köklendirmeden, dosyaları geri yükleyebilir ve silinen resimleri kurtarabilirsiniz.

Ses dosyalarını kurtarmak için, kurtarılması gereken silinmiş sesleri ücretsiz olarak seçmeniz yeterlidir. Silinen sesin hızlı bir şekilde kurtarılması için “kurtar” düğmesine tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.