Press ESC to close

Knights & Weapon for Minecraft apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Knights & Weapon for Minecraft apk indir apk download mod apk indir

Minecraft için Şövalyeler ve Silahlar – zırh, eşyalar, çeteler ve Orta Çağ blokları.

Minecraft için Şövalyeler ve Silah, Mojang’ın sunduğu World Pocket Edition’ı olabildiğince şaşırtıcı ve atmosferik yapan en popüler eklenti temalarından biridir. Bu şaşırtıcı değil, çünkü kullanıcılar her zaman kötü bir çeteye karşı savaşmayı sevmişlerdir ve derileri, zırhları ve güçlü ekipmanları olan bu tür eklentiler, savaşı daha da heyecanlı hale getirir. Epic Knights Mod for Minecraft, orta çağların gerçekçi bir kahramanı için bir uygulamadır. Tam da böyle bir karakter olmak istiyorsanız, MCPE Bedrock için kesinlikle Swords and Guns Modlarına ihtiyacınız var.

Orta Çağ’da her zaman tüm cesur adamların savaştığı güzel bir prenses olmuştur. Düello denilen geniş çaplı bir kavga düzenlediler ve kimin daha güçlü olduğunu öğrendiler. Minecraft’ta Mod Medieval Knight’ın özü tam da bu! Yani sanal alanınızda o prenses varsa, eklentimizi kullanmanızı tavsiye ederiz.

Tarafımızdan geliştirilen uygulama onlarca çeşit ekipman içermektedir. Her şey olacak! MCPE Bedrock için güçlü zırh, keskin ve süper isabetli Kılıçlar ve Silahlar Modları, en gerçekçi malzemeler ve bloklar. Minecraft için Şövalyeler ve Silahlar ve ayrıca kahraman için tüm unsurlar 3D’de yapılmıştır, bu da o efsanevi zamanın dünyasına tamamen taşınabileceğiniz anlamına gelir. Hiçbir mafya bu kadar güçlü bir karaktere karşı koyamaz!

Minecraft için Epic Knights Modu, sırayla oldukça muhteşem bir atmosfer yaratacak olan düzinelerce el işi tarifleri, animasyonlar, giysiler ve dekorasyonlar sağlayacaktır. Bu tür eklentiler Pocket Edition’da büyük talep görüyor, çünkü burada birkaç dakika içinde hayallerinizdeki dünyayı yaratabilirsiniz. Ayrıca Minecraft’ta Mod Medieval Knight nispeten bir takım oyunudur, bu nedenle arkadaşlarınızı davet edebilir ve birlikte eğlenebilirsiniz.

Prensesle ilgilenmiyorsanız ve daha çok hayatta kalma ve kötü yaratıklarla savaşlarla ilgileniyorsanız, Minecraft’ta Mod Medieval Knight adlı uygulama yine de size uyacaktır. Burada troller, patronlar, mordor canavarları vb. gibi kirli güçlerin birçok temsilcisiyle tanışabilirsiniz… Kaleleri, kuleleri, zindanları ve hisarları keşfederken kesinlikle kötü bir çete bulabilirsiniz.

Düşmanla savaşmak kolay olmayacak, ancak MCPE Bedrock için kahramanın delicesine güçlü saldırılarda bile ayağa kalkmasına yardımcı olacak zırh, Kılıçlar ve Silah Modlarına sahip olacaksınız. Tüm nesnelerin gerçekçi bloklar pahasına yapıldığını not etmek istiyoruz. Knights & Weapon for Minecraft, Mojang stüdyosu tarafından geliştirilmemiş eklentilerdir. Sanal blok evreninin tüm hayranlarının bildiği gibi Mojang, Mincraft markasının ve ticari markasının sahibidir. Minecraft için Epic Knights Modu, Pocket Edition için resmi olmayan bir eklentidir ve oyun sahibiyle hiçbir bağlantısı yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.