Press ESC to close

Be Quiet! apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Be Quiet! apk indir apk download mod apk indir

Rahatsız edici seslere ses yanıtı

Köpeğiniz sık sık havlıyorsa veya eşiniz ya da oda arkadaşınız horluyorsa, amaç onların dikkatini dağıtmaktır. Bu hedefe ulaşmak için Sessiz Olun! uygulaması, izleme modundayken, ayarladığınız bir seviyenin üzerindeki sesi algılayabilir ve ardından havlayan veya horlayan köpeğin dikkatini dağıtmak için seçilen sesi çalar.

Listeden sürekli yüksek perdeli bir ses veya başka bazı sesler seçebilirsiniz. Uygulamayla birlikte gelen çeşitli sesler vardır, ancak daha fazla sesi içe aktarabilir veya kendi sesinizi veya köpeğin veya horlayanın dikkatini dağıtmak için ne yapmak isterseniz onu da kaydedebilirsiniz.

Köpekler tiz sesleri oldukça rahatsız edici bulurlar ve bu sesleri duyduklarında havlama gibi istenmeyen davranışları kesmeleri gerekir. Sesin amacı, köpeği şaşırtmak ve havlamayı kesmesini sağlamak ya da horlayan kişiyi horlamaktan alıkoymaktır.

Uygulamanın izleme sırasında düzgün çalışabilmesi için telefon ekranının sürekli açık olması gerekmektedir. Telefonun masaüstü ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmamalısınız. Sessiz ol! uygulama, başlatıldığında, siz uygulamadan çıkana kadar veya uygulama arka plana gönderilene kadar telefonun ekranını açık tutacaktır. Uygulama arka planda olduğunda izlemenin durdurulacağını unutmayın.

Uygulamayla birlikte gelen çeşitli sesler vardır, ancak daha fazla sesi de içe aktarabilirsiniz. Ayrıca, köpeğinizi aradığınızda olduğu gibi kendi sesinizi de kaydedebilirsiniz; bu, havlayan köpeklerin dikkatini dağıtmak için tiz bir sesten daha iyi olabilir.

Açıkçası, köpeğiniz veya horlayan eşiniz vb. uygulamaya yanıt verirse ve siz onları sürekli izlemeye karar verirseniz, telefon kalıcı olarak şarj cihazına takılı olmalıdır.

Cep telefonuna yerleşik bir hoparlör sınırlı kapasiteye sahiptir. Daha iyi sonuçlar için, telefona harici hoparlörler takmayı düşünebilirsiniz veya sesi daha yüksek yapmak için “pasif amplifikatör” kullanabilirsiniz. Mekanik amplifikatör olarak da bilinen pasif amplifikatör, çan şekli yardımıyla sesi daha yönlü hale getiren bir cihazdır.

Pasif bir amplifikatör, mümkün olduğu kadar çok ses enerjisini havaya iletmek için tasarlanmış bir şekil olan megafon veya trompet gibi çalışır. Çan şekli, ses dalgalarını tek yönde yansıtmak için kullanılır. Çan şekli ne kadar geniş olursa ses o kadar iyi yönlendirilir ve ayrıca zilin çapı değiştirildiğinde ses daha yumuşak veya daha keskin olabilir. Pasif bir amfi düzgün tasarlanırsa önündeki sesi en az %50 daha yüksek yapabilir.

Bu uygulamayı, onunla oynadığınızda köpeğinizin tepki verebileceği sesler oluşturmak için bir eğitim cihazı olarak da kullanabilirsiniz.

Uygulamayı bir köpek üzerinde kullanıyorsanız, her köpeğin benzersiz olduğunu ve biri için işe yarayabilecek bir şeyin diğerinde işe yaramayacağını unutmayın. Perde seviyesini veya köpeğiniz için ideal olan sesi bulmak için birkaç sesi test etmelisiniz.

Sessiz ol! Uygulama aşağıdaki durumlar için geçerli değildir: saldırgan köpekler, gürültülü ortamlar, işitme engelli köpekler, daha fazla köpek birlikte, 6 aylıktan küçük köpekler veya 8 yaşından büyük köpekler.

Kullanım sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Bu kadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.