Press ESC to close

Photo Compressor apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Photo Compressor apk indir apk download mod apk indir

fotoğrafı yakınlaştır, resmi sıkıştır, format dönüştür

“Fotoğraf kompresörü”, günlük toplu fotoğraf işleme gereksinimlerinizi karşılayabilecek bir fotoğraf işleme araç kutusudur. Uygulamadaki tüm işlevler, tüm resimleri parti halinde tamamlayan, size zaman kazandıran ve verimliliği artıran toplu işlem modunu destekler. Şu anda APP tarafından desteklenen formatlar: JPG, PNG, GIF, WEBP, BMP ve TIFF. Karşılıklı dönüşüm için 6 ana resim formatı vardır.

Bu uygulama aşağıdaki işlevleri içerir:

Resim sıkıştırma işlevi: Fotoğraflarınızı ve resimlerinizi belirtilen bir çözünürlük veya yüzdeye ölçeklendirebilir. Buna rağmen, uygulama aynı zamanda dosya boyutuna göre sıkıştırmayı da destekler, resimleri çeşitli resimler sıkıştırma gereksinimlerinize göre belirli bir dosya boyutuna sıkıştırır, resmin kalitesini ayarlar, dönüştürme parametrelerini özel şablonlar olarak kaydeder, kayıtları oluşturur, sıkıştırılmış resmi arşivle dışa aktarır .

Resim döndürme işlevi: Fotoğraflarınızı ve resimlerinizi gruplar halinde döndürebilir. Rotasyon modu saat yönünde ve saat yönünün tersine rotasyon içerir ve rotasyon gereksinimlerinizi tam olarak karşılamak için özel açı rotasyonu destekler ve toplu modda roate fotoğrafları destekler.

Resim ayna işlevi: Fotoğraflarınızı ve resimlerinizi gruplar halinde çevirebilirsiniz. Kapak modu, yatay ve dikey kapaklar içerir, kapak gereksinimlerinizi tam olarak karşılar ve toplu fotoğraf modunda kapak fotoğraflarını destekler.

Dönüştürme işlevini biçimlendir: Fotoğraflarınızı veya resimlerinizi toplu iş biçiminde dönüştürebilir. Şu anda desteklenen formatlar JPG, PNG, GIF, WEBP, BMP ve TIFF.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.