Press ESC to close

Life Hack Tips Daily Life Tips apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Life Hack Tips Daily Life Tips apk indir apk download mod apk indir

Hayatınızı kolaylaştıracak ve mutlu kılacak tonlarca yaşam ipucu ve faydalı tüyo.

YAŞAM TÜYOLARI – 1000’den fazla YAŞAM TÜYOLARI VE İPUÇLARI

1000’den fazla (ve giderek büyüyen) yararlı yaşam tüyoları, ipuçları ve püf noktaları içeren güvenilir cankurtaran uygulamanız Bring Hacks ile her gün daha akıllı ve daha iyi yaşayın.

Üretkenliğinizi ve verimliliğinizi artırmanıza ve sonuçta daha iyi yaşamanıza yardımcı olacak çok sayıda püf noktası, kısayol ve beceri kaynağından gelen küçük harika fikirleri görüntüleyip kaydederek bilginizi ve zekanızı yükseltin.

20+ HAYAT TÜYOLARI KATEGORİLERİ

💡 Bilgilendirici yaşam tüyolarımız ve ipuçlarımız düzgün bir şekilde kategorilere ayrılmıştır, böylece yalnızca ilgi alanlarınıza göre kategorilere göz atabilirsiniz. Harika tüyolardan yemek tüyolarına, zihin hackleme ve teknoloji tüyolarına kadar Life Hacks’te herkes için bir şeyler var.

Kanıtlanmış ve test edilmiş harika fikirleri (aynı zamanda aklınızı başınızdan alacak bazı paylaşılan fikirleri) bir arada bulmak ve kolay bir şekilde sunmak için yıllarca sıkı çalıştık (ve araştırmaya ve büyümeye devam edeceğiz). Aşağıdaki kategorilerde eğlenceli ipuçlarını, hayat tüyolarını, temel gerçekleri, kılavuzları, eğitimleri ve faydalı tavsiyeleri keşfedin:

– Her gün – Günlük ipuçları

– Yiyecek tüyoları

– Genel

– Sağlık

– Uyku tüyoları

– Para tasarrufu sağlayanlar

– Doğa

– İlişki tavsiyesi

– Çalışmak

– Teknoloji

– İçki, sarhoşluk, parti

– Ebeveynlik ve baba ipuçları

– Seyahat hackleme

– iPhone

– Vücut dili

– Psikoloji püf noktaları

– ve dahası.

📁 HERHANGİ BİR YAŞAM TÜYOSUNU VEYA NUMARASINI PAYLAŞIN

Bir yaşam tüyosunu faydalı buldunuz ve bazı yaşam tüyolarının veya hilelerinin arkadaşlarınız, aileniz veya takipçileriniz için ilginç olacağını mı düşünüyorsunuz? Bir düğmeye dokunarak uygulama içinden paylaşın.

ℹ️ BASİT FİKİRLER – DİKKAT ÇEKEN DEĞİŞİM

Life Hacks ekibi bu eğlenceli ipuçlarını, yaşam tüyolarını ve kılavuzları oluşturmak için toplulukla birlikte sıkı bir şekilde çalışıyor. Hepsi kapsamlı araştırmalara dayanarak oluşturulmakta ve mümkün olan en kısa biçimde paylaşılmaktadır. Zaman kazandıran ipuçları ve harika püf noktalarının yanı sıra bazı nasıl yapılır içeriklerini ve Kendin Yap fikir videolarını da keşfedebilirsiniz.

📲

HAYAT TÜYOLARI, İPUÇLARI VE TÜYOLARI UYGULAMA ÖZELLİKLERİ:

● 1000’den fazla yaşam tüyosu, ipucu, püf noktası, eğitim, kısayol, kılavuz ve kısa metinli tavsiyelerden oluşan özet akışı

● Tümüne göz atın veya istediğiniz kategorilere göre yaşam tüyolarını görüntüleyin

● Her duruma uygun 20’den fazla kategori

● Herhangi bir cankurtaran hilesini favorilerinize ekleyin ve kaydedin

● Hayat tüyolarını arkadaşlarınızla ve takipçilerinizle paylaşın

● Bring Hacks’e bir yaşam tüyosu, öğretici, püf noktası veya ipucu gönderin

Sosyal medyada durmadan gezinmek nadiren herhangi bir fayda sağlayacaktır. Bunun yerine Hack’leri Getir, para ve zaman kazandıran tüyolar ve ipuçları öğrenerek işinizi daha iyi hale getirmenize yardımcı olabilir. En iyi kısım? Herkes için hayat tüyolarımız var! Kızlar ve erkekler için yaşam tüyolarından, yetişkinler için iş ve teknoloji yaşamına yönelik tüyolara kadar. Bu hayat hack uygulamasındaki devasa bilgi kütüphanesinden herkes yararlanabilir.

Eğlenceli bir şekilde öğrenmeye ve entelektüel kapasitenizi geliştirmeye hazırsanız, Hayat Tüyoları’nı mutlaka deneyin.

☑️Hayat tüyolarımızı, ipuçlarımızı ve püf noktalarımızı ŞİMDİ ÜCRETSİZ indirin.

Yasal Uyarı: Bu uygulamada kullanılan tüm medyanın kamu malı olduğuna inanılmaktadır. Uygulamayla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız veya herhangi bir medyayı uygulamadan kaldırmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. Ekibimiz sizinle işbirliği yapacak ve medyanızın kaldırılmasından onur duyacaktır. Bize şu adresten ulaşın: “[email protected]”.

Uygulamamızı beğendiyseniz lütfen beş yıldız derecelendirmesi ve değerli geri bildirimler vererek bizi destekleyin. Teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.