Press ESC to close

Intruder selfie Anti theft spy apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Intruder selfie Anti theft spy apk indir apk download mod apk indir

Davetsiz misafir selfiesi Snap secure pro hırsızlık önleme casusu güvenlik ve emniyet sağlar

Davetsiz misafir selfiesi Hırsızlığa karşı Snap Secure Pro, gelişmiş cihaz güvenliği ve Güvenlik arkadaşınızdır. Telefonunuzun kilidini açmaya yönelik yetkisiz girişimlerin fotoğraflarını gizlice yakalar, 15 saniyelik bir ses klibi kaydeder ve davetsiz misafirin tam konumunu ortaya çıkarır. Cihazınızın güvenliği bizim önceliğimizdir ve Snap Secure Pro, hırsızlık, kayıp veya acil durumlarda cihazınızı kurtarmanıza yardımcı olur.

Ana Özellikler:

Hırsızlığa karşı kilit ekranının kilidi açılamadı

Birisi telefonunuzun kilidini açmaya çalıştığında ve başarısız olduğunda, hırsızlık fotoğrafını çeker ve 15 saniyelik ses ve cihaz konumunu G mail’e gönderir.

Yetkisiz Kilit Açma Uyarıları

Günlük Aktivite Takibi – Uygulama, telefonunuzu kullanacak kişileri arka plan modunda ön kamerayı kullanarak kullanıcı için görünmez şekilde kaydedecektir. Favori cihazınızın kilidini kimin, ne zaman ve ne yaptığını, dikkatiniz altında değilken göreceksiniz. casus gibi çalışıyor

Şarj Aleti Algılama

Snap Secure Pro’nun Hırsızlık önleme alarmında harika bir özellik var. Telefonunuz için bir koruyucu gibi davranır. Birisi telefonunuzun şarjı sırasında fişini çekerse uygulama yüksek bir ses çıkarır ve bunu yapan kişinin fotoğrafını çeker. Resim uygulamaya kaydedilir.

Alarm sesi yalnızca siz, sahibi olarak telefonunuzun kilidini doğru desen, PIN veya parmak iziyle açtığınızda durur.

Wi-Fi Algılama

Davetsiz misafir selfiesi Hırsızlık alarmı, telefonunuzun Wi-Fi bağlantısı için bir bekçi köpeği gibi çalışır. Birisi Wi-Fi bağlantınızı kapatırsa veya telefonunuz Wi-Fi kapsama alanı dışına çıkarsa uygulama devreye girer.

El Serbest veya kulaklık

Snap Secure Pro’nun Hırsızlığa karşı alarmlı telefon güvenlik uygulamasında başka bir akıllı özellik daha var. Telefonunuzun kulaklıklarını (kulaklık veya eller serbest olarak da bilinir) izler. Birisi aniden fişini çekerse uygulama harekete geçiyor.

Hareket algılama

Snap Secure Pro’nun hırsızlık önleme hareket alarmı, Hareket Algılama özelliğiyle daha da ileri gidiyor. Bu özellik telefonunuzun hareketinin koruyucusu görevi görür. Birisi telefonunuza dokunursa, onu alırsa veya hareket ettirirse uygulama harekete geçer.

Hırsızlığı önleyin

Davetsiz misafir selfiesi Hırsızlığa karşı koruma, hırsızlığı çeşitli şekillerde önlemenize yardımcı olabilir. Örneğin, birisi telefonunuzun şarj olurken fişini çekerse alarm sesi çıkarmak için şarj cihazı modunu kullanabilirsiniz.

Çalınan telefon: Telefonunuz çalınırsa Snap Secure Pro onu kurtarmanıza yardımcı olabilir. Uygulama telefonunuzun konumunu takip edebilir ve size hırsızın fotoğraflarını gönderebilir Telefonumu bul

Acil Durumda SOS Gönderim Mesajı:

Konum bilgisi içeren acil SMS mesajları.

Acil bir durumda SOS, hızlı yardım için kişilerinize tam konumunuzu bildiren acil SMS mesajları göndermenize olanak tanır.

Tek Dokunuşla Ana Ekran Kısayolu SOS:

Acil durum bildirimlerine kolayca erişmenizi sağlayan tek dokunuşlu ana ekran kısayolunun rahatlığının keyfini çıkarın.

Düşme tespiti ve bildirimi:

Ani bir düşüşten mi endişeleniyorsunuz? SOS size yardımcı olacaktır. Uygulamamız, düşme veya kayma durumunda acil durumda iletişime geçilecek kişilere otomatik olarak konuma dayalı mesajlar gönderen gelişmiş düşme algılama teknolojisini kullanır.

Araba ve bisiklet kazası tespiti:

İster araba kullanıyor olun, ister araç kullanıyor olun, SOS araba veya bisiklet kazalarını tespit edebilir ve acil durumda iletişime geçilecek kişileri GPS konumunuzla hızlı bir şekilde bilgilendirebilir.

Kolay acil durum iletişim yönetimi:

Uygulamada acil durumda iletişime geçilecek kişileri yönetmek kolaydır, bu da güvenilir kişiler ağınızı güncellemenizi kolaylaştırır.

Düşük pil:

Cep telefonunuzun pil seviyesi %1’in altına düştüğünde otomatik olarak tespit edip acil durumda iletişime geçilecek kişilere telefonunuzla ilgili mesaj gönderecektir.

ÖDÜL

Telefonunuza dokunan kişiyi tanımak istediğinizde, telefonun fotoğrafını çekecek ve 15 saniyelik ses kaydedip G mail’e gönderecektir.

Ses Kliplerini Kaydet

Kilit Ekranında Özel Mesaj

Hırsızlık Tespiti

Çevrimdışıyken E-posta Göndermeyi Yeniden Deneyin

Uygulama Simgesini Kılık değiştir

Reklamsız Deneyim

Not:

Davetsiz misafir selfiesi Hırsızlığa karşı casus yüz yakalama, kilit açma girişimlerini izlemek için Cihaz Yöneticisi iznini kullanır.

Snap Secure Pro, telefonunuzun güvenliğini artırır ancak telefon yeniden başlatıldıktan sonra açılır kameraları veya parmak izi algılamayı desteklemez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.