Press ESC to close

TourBuilder Go apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

TourBuilder Go apk indir apk download mod apk indir

Film çekmek. Yüklemek. Kiralama.

TourBuilder Go, mevcut LCP Media sanal tur müşterilerine bir TourBuilder kitiyle kendi alanlarını yakalama ve herkesin görmesi için çevrimiçi yayınlama olanağı sağlar. TourBuilder uygulamasına, TourBuilder Insights sanal tur panosu (eski adıyla Panoskin) ile aynı oturum açma bilgileri kullanılarak erişilir.

TourBuilder Go by LCP Media şunları yapmanızı sağlar:

* Mevcut apartman birimlerinin ve sosyal alanların 360º panoramik görüntülerini, fotoğraflarını ve videolarını çekin ve bunları topluluk web sitelerinde ve diğer çevrimiçi kanallarda sanal turlar olarak yayınlayın

* Müstakbel konut sakinlerinin kiralamakla ilgilendikleri gerçek daireyi görmelerini ve sanal olarak yürümelerini sağlamak için boş daire birimlerinizi ele geçirin

* Belirli bir birim kullanıma sunulduğunda çevrimiçi olarak sergileyebileceğiniz apartman birimlerinin dijital görsel tur veritabanını oluşturun

* Kendi zamanınızda ve kendi hızınızda çekim yapın

* Yenilikçi bilgisayar görüşü ve makine öğrenimi kullanan modern bir süreçle hızlı geri dönüş

* Sanal turlarınızı tüm çevrimiçi kanallarınıza kolayca ekleyin ve paylaşın

* Mülk yönetim sisteminizi API’miz ile entegre edin

* Çevrimiçi sanal turlarınızın performansını ölçmek için analizleri görüntüleyin

TourBuilder uygulamasının kullanıcıları, kaydolmadan önce LCP Media’dan bir TourBuilder kiti satın almalıdır. Kit şunları içerir:

* Aksesuarlarla birlikte Ricoh Theta Z1 360o kamera

* Şarj kablosu

* Sert lens kapağı

* Manfrotto tripod ve taban

* Andobil telefon montajı

* Yumuşak lens silme

* Şarj bloğu

* Taşınabilir şarj aleti

* Nanuk koruyucu sert çanta

TourBuilder Go nasıl çalışır:

360º panoramik görüntüler, TourBuilder uygulamasını Ricoh 360º kameraya bağlayarak yakalanır. Bağlandıktan sonra, alanın mantıklı bir yolunu izleyerek apartman birimini her seferinde bir 360º görüntü yakalarsınız.

Tüm panoları çektikten sonra, alanların fotoğraflarını ve videolarını çekmeye geçebilirsiniz (isteğe bağlı). Tüm alanın çekimini tamamladığınızda ister kaydedip çıkıp Wifi bağlantısı ile yayınlayabilir isterseniz de sanal turu hemen yayınlayabilirsiniz.

Bir sanal tur yayınlandıktan sonra, görüntüler LCP Media bulutuna gönderilir ve bu noktada otomatik oluşturucu turu sizin için bir araya getirmeye başlar. Otomatik oluşturucu turu tamamladığında, LCP Medya ekibi sanal turun doğru şekilde oluşturulduğundan emin olmak için bir kalite kontrolünü tamamlar.

Bir sanal tur, LCP Media’nın prodüksiyon ekibi tarafından onaylandıktan sonra, tur ana LCP Media sanal tur platformuna gönderilir ve TourBuilder uygulamasında canlı olarak görünür.

Canlı turlar, TourBuilder uygulamasından veya TourBuilder Insights panosundan paylaşılabilir. LCP Media, telefonunuzun sağ üst köşesindeki kavisli oka tıklayarak uygulamada paylaşılabilen doğrudan bir URL bağlantısı sağlar.

TourBuilder Insights panosunda TourBuilder Go turlarına erişmek için önce ana tura gidin ve birimler sekmesine tıklayın.

TourBuilder Insights panosundaki birimler sekmesinde, her bir birime erişebilir ve sanal turu bir yerleştirme kodu, doğrudan URL bağlantısı ve/veya bir QR kodu ile paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.