Press ESC to close

Hidden Camera Detector- Spycam apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Hidden Camera Detector- Spycam apk indir apk download mod apk indir

Casus kamera dedektörü anti casus kamera Simülatörü Uygulaması gizlilik için çok yararlıdır.

Gizli kamera bulma uygulaması, örneğin yatak odası duş penceresi kutusu, parçaya bakan odak noktası kamp bulucu veya soyunma odası yansımasıdır. Herhangi bir gizli kamerayı bulmak için kullanılabileceğinden, akıllı telefonunuzda her zaman anti-spy x cam Simulator uygulamasına sahip olmalısınız. Yükseklik nedeniyle okumakta zorlanıyorsanız, akıllı telefonunuzun ekranını gökyüzüne bakacak şekilde çevirin. Bu, tüm gizli kameraları devre dışı bırakacaktır.

Casus Kamera Dedektörü Uygulamasının bir metal kamerayı veya bir dedektif kamerayı tespit edebileceği en iyi mesafe 15 santimetredir. sayısız gizli kamera, sonik kayıt cihazı ve diğer gözetleme teçhizatı gibi ferromanyetik nesnelerin bulunmasında özellikle etkilidir.

Gizli kamera kurucusu kamera tarayıcı Zil sesi başlarsa, Gizli kamera bulucu uygulamanızı veya telefonunuzu burada hareket ettirmeyi bırakın, burada casus gizli gizli kamera ve casus gizli kamera bulacaksınız. Gizli kamera dedektörü uygulamasının manyetik alanı, yakında bir casus cihaz veya gizli kamera varsa bir alarm ve bip sesiyle artar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.