Press ESC to close

5G VPN Lite apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

5G VPN Lite apk indir apk download mod apk indir

5G WARP – İnternetinizi daha özel hale getiren ücretsiz uygulama.

5G WARP, internetinizi daha özel ve daha güvenli hale getirir. Hiç kimse internette yaptıklarınızı gözetleyememeli 🔍. İnternete istediğiniz zaman, istediğiniz yerde güvenli bir şekilde bağlanabilmeniz için 5G VPN’i oluşturduk.

Bağlanmanın daha iyi bir yolu 🔑

WARP’lı 5G, telefonunuzla İnternet arasındaki bağlantıyı modern, optimize edilmiş bir protokolle değiştirir.

Daha fazla gizlilik 🔒

WARP’lı 5G VPN, telefonunuzdan çıkan trafiğin daha fazlasını şifreleyerek herkesin sizi gözetlemesini önler. Gizliliğin bir hak olduğuna inanıyoruz. Verilerinizi satmayacağız.

Daha iyi güvenlik 🛑

telefonunuzu kötü amaçlı yazılım, kimlik avı, kripto madenciliği ve diğer güvenlik tehditleri gibi güvenlik tehditlerine karşı korur. Uygulamanın içindeki DNS ayarlarından Aileler için 5G VPN seçeneğini etkinleştirin.

Kullanımı kolay ✌️

İnternetinizi daha güvenli ve özel hale getirmek için tek dokunuşla kurulum. Bugün yükleyin, daha özel bir İnternete sahip olun, bu kadar basit.

WARP+’a ulaşmanın tek yolu 🚀

Hangisinin en iyi performansa sahip olduğunu bulmak için her saniye İnternet üzerinden binlerce yolu test ediyoruz. Binlerce web sitesini %30 daha hızlı (ortalama) yapmak için kullandığımız teknolojinin aynısını kullanarak İnternet trafiği sıkışıklıklarını hemen aşın.

Not: 5G VPN Lite: VPN Proxy, 5G VPN: Safer Internet veya Cloudflare, Inc. ile hiçbir bağlantısı veya haklarını ihlal etmeyen bağımsız bir uygulamadır. Uygulamamızın ayrı bir varlık olduğunu açıklığa kavuşturmak istiyoruz. Uygulamamızın adıyla veya başka bir konuyla ilgili herhangi bir endişeniz veya sorununuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Bu tür endişeleri çözmek için derhal işbirliği yapmaya kararlıyız. Geri bildirimleriniz bizim için değerli olup, güvenilir ve şeffaf bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.