Press ESC to close

Easy Word 2 HTML Editor apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Easy Word 2 HTML Editor apk indir apk download mod apk indir

Bu, basit kelime araçlarını kullanarak otomatik olarak oluşturulmuş bir html kodu oluşturma aracıdır.

Easy word 2 HTML Editor uygulaması, word aracının oluşturduğu dosyayı HTML koduna dönüştürmek için basit bir yöntem kullanmanıza yardımcı olur, böylece herhangi bir HTML bilgisi bilmeden bu aracı kullanarak kolayca bir web sayfası veya şablon oluşturabilirsiniz. Bu uygulama ckeditor uygulamasını kullanıyor

Bu uygulama, kullanıcıların uygulamanızda belgeler, raporlar, e-postalar, notlar veya sohbet mesajları gibi her türlü içeriği oluşturmasına olanak tanır. Geniş araç çubuklarına sahip Word benzeri belgelerden e-postalar veya anlık mesajlaşma için kullanılan sınırlı özelliklere sahip basit araç çubuklarına kadar çok çeşitli kullanım durumlarına uyabilen HTML düzenleyici.

Eksiksiz bir yazılım çözümü edinin: zengin metin düzenleyici, dosya yöneticisi ve işbirliği özellikleri. Kullanıcılarınızın uygulamanızın içinde kalabilmesi için harici yazma araçlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırın.

@mentions, otomatik biçimlendirme, yazım denetimi, klavye desteği ve MS Word’den kopyala-yapıştır gibi birçok üretkenlik özelliğiyle sorunsuz UX ve modern UI’den yararlanın.

Değişiklikleri İzle, Yorumlar ve Revizyon Geçmişi özelliklerini kullanmalarına izin verin – hepsi gerçek zamanlı veya standart modda mevcuttur.

Piyasadaki bu HTML Düzenleyici, gerçek zamanlı işbirliği için hem SaaS hem de şirket içi çözümler sunar. işbirliği özellikleri, kullanıcılarınızın ve ekiplerinizin doğrudan uygulamanız içinde ortaklaşa yazmasına, incelemesine ve tartışmasına olanak tanır. Hem eşzamansız hem de gerçek zamanlı düzenleme için kullanılabilen Değişiklikleri İzle, Yorumlar ve Revizyon Geçmişi özelliklerini içerirler.

yorumlar özelliği, metin ve gömülü medya veya resimler gibi blok öğeleri de dahil olmak üzere zengin metin içeriğinin herhangi bir bölümüne yorum eklemeyi mümkün kılar. Yorumlar genellikle yazarın veya editörün neyi ve neden önermek istediğini veya önermek istediğinin bir açıklamasını taşır. Bazı belirsiz ifadeler, gerçeklerle ilgili açıklamalar veya süreklilik hataları, yaygın hatalar, bir paragrafı genişletmenin olası yolları hakkında bir soru olabilir – bunların tümü her zaman memnuniyetle karşılanır ve içeriğin geliştirilmesine yardımcı olur.

Uygulama mimarisi, birden çok yazarın aynı zengin metin belgesi üzerinde çalıştığı ortak düzenleme özelliklerini getirmek için sıfırdan tasarlandı ve yeniden yazıldı.

Temel metin stilleri

Temel stiller özelliği, içerik oluşturma için vazgeçilmez olan en sık kullanılan biçimlendirmeyi uygulamanıza olanak tanır. Bu paket, kalın, italik, altı çizili, üstü çizili, alt simge, üst simge ve kod gibi temel metin stil özelliklerini sağlar.

Kalın – Kalın araç çubuğu düğmesini Kalın kullanın veya **metin** veya __metin__ yazın

İtalik – İtalik araç çubuğu düğmesini İtalik kullanın veya *metin* veya _metin_ yazın

Kod – Kod araç çubuğu düğmesini kullanın Kod veya “metin” yazın

Üstü çizili – Üstü çizili araç çubuğu düğmesini kullanın veya ~~text~~ yazın.

Blok girinti özelliği, paragraflar veya başlıklar ve listeler gibi metin blokları için girinti ayarlamanıza olanak tanır.

Girintiyi engelle

Temel amacı, içeriğin bölümlerini görsel olarak ayırt etmektir. Blok girinti, çoğunlukla başlıklar veya listeler gibi yapı öğelerini grafik olarak ayırt etmek için kullanışlıdır. Ayrıca alıntıları sunmak veya ana içerik gövdesinden ayrılması gereken paragrafları veya pasajları daha fazla öne çıkarmak için de uygulanabilir.

Alıntıyı engelle

Blok alıntı özelliği, zengin metin içeriğine kolayca blok alıntılar veya alıntı alıntılar eklemenize olanak tanır. Diğer yazarların söylediklerine atıfta bulunmak, fikrinizi desteklemek veya yazdığınız belgeyle mutlaka uyumlu olmayabilecek, ancak dahil edilmesi gereken farklı bakış açıları sunmak için bir blok alıntı kullanılabilir.

Blok alıntı özelliği, okuyucuların dikkatini metnin seçilen bölümlerine çekmek için çekici bir yol sağlar ve okuma deneyimini ek verilerle zenginleştirir. Ayrıca, akışı daha iyi yönetmek için içeriği yapılandırılmış, zarif bir şekilde düzenlemeye yardımcı olur.

Belge başlığı

Başlık özelliği, belgenize başlık alanı ekleme desteği sağlar. Belgenin başında her zaman tek bir başlık alanı olmasını sağlamaya yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.