Press ESC to close

FirePlus Basic PRO apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

FirePlus Basic PRO apk indir apk download mod apk indir

Ateşleme/enjeksiyon kontrol alt bilgisayarı Enigma FirePlus Temel çalıştırma uygulaması yalnızca PRO MODU

Bu uygulama PRO MODU’dur. PRO MOD’da ateşleme verileri ve bekleme verileri doğru ayarlanmazsa motor rölantide çalışmaz veya çalışmaz.

Örnek veriler sağlamıyoruz, bu nedenle lütfen yalnızca ateşleme verilerini ve bekleme verilerini doğru anlayanları kullanın.

Ateşleme ve enjeksiyonu kontrol edebilen Enigma FirePlus alt bilgisayarı için bir operasyon uygulamasıdır.

Bu uygulama yalnızca PRO ateşleme modu içindir. FirePlus’ta yeniyseniz, lütfen ayrıca dağıtılan EASY MODE uygulamasını kullanın.

Yalnızca orijinal FirePlus. FirePlus type-V, Enigma serisi ve SemiFull serisi için özel uygulamalar var, bu yüzden lütfen onları kullanın.

Daha önce, her model için FirePlus uygulamaları yayınlandı, ancak Nisan 2023’ten itibaren bu uygulamalara entegre edildi. Bireysel uygulamalar durdurulacaktır.

. Android’de zaten yüklü olan uygulamalar olduğu gibi kullanılabilir, ancak artık desteklenmeyecektir. Ayrıca, Android model değişimi vb. durumlarda yeniden yükleyemezsiniz. Şu andan itibaren, lütfen FirePlus Basic (EASY/PRO) uygulamasını kullanın ve uygulama içi faturalandırmayla (Mayıs 2023 itibarıyla 600 yen) her model için bir bisiklet modeli satın alın. Önceki bireysel uygulamayı satın almış olsanız bile, bir ücret karşılığında yenisini satın almanız gerekecektir. Veriler doğrudan aktarılamaz, bu yüzden lütfen Enigma aracılığıyla yeni bir uygulamaya yükleyin.

FirePlus’a özel uygulama, temel uygulamayı ücretsiz olarak yükler. Ücretsiz temel uygulama ile, takometreyi ve TPS’yi görüntülemek için FirePlus’a bağlanabilir ve akıllı telefonunuzun FirePlus ve BlueTooth’a bağlanıp bağlanamadığını test edebilirsiniz.

Akıllı telefonunuz BlueTooth’a bağlanabiliyorsa, uygulama içinden ücretli bir adanmış model eklentisi satın alarak tüm FirePlus işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz.

Ayrıca, birden çok FirePlus modeline sahip olsanız bile, her özel model eklentisini satın alabilir ve modeli seçebilirsiniz. (Modeller arası veri uyumluluğu, veri okunamaz veya yazılamaz)

Şirketimiz tarafından piyasaya sürülen Enigma FirePlus Bluetooth uyumlu sürümünü satın aldıktan sonra FirePlus ana ünitesinin aşağıdaki çeşitli işlemlerini Bluetooth’a bağlanarak Android cihazınızda gerçekleştirebilirsiniz.

・Motor hızı sınırlayıcıyı serbest bırakın/ayarlayın.

・Ateşleme avans açısı, her motor dönüşü (her 500 devirde bir) ve gaz kelebeği konumu için ayarlanabilir ve düzenlenebilir, yazılabilir ve okunabilir. Bekleme süresini de ayarlayabilirsiniz.

・Her motor devri (her 250 devirde bir) ve gaz kelebeği konumu için maksimum 2500 μS/-7500 μS (uyumlu modele bağlı olarak) yakıt enjeksiyon miktarını/düşüşünü düzenleyebilir, yazabilir ve okuyabilirsiniz.

・Ateşleme ayar değeri ve yakıt artış/azalma miktarı 3D grafikte görüntülenebilir.

・Takometreyi, gaz kelebeği açma monitörünü, sıcaklığı (yalnızca Enigma tarafından desteklenen) ve enjeksiyon açma/kapama oranını (yalnızca desteklenen modeller) gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilirsiniz.

・Mevcut motor devri ve gaz kelebeği konumu, yakıt haritasında gerçek zamanlı olarak görüntülenir.

・Devir sınırı keyfi olarak ayarlanabilir.

・Harici bir anahtarla sınırlandırılabilen pit-in sınırlayıcısının Açık/Kapalı, pit-in limit dönüş hızı ayarı (yalnızca uyumlu modeller için)

・Dijital hızlandırma pompası ayarlanabilir.

・TPS sensörünü gerçek makineye göre düzeltmek mümkündür.

・Birden fazla yakıt verisi oluşturup kaydedebilir ve gerektiğinde bunları hemen değiştirebilirsiniz.

Not Fujitsu tarafından ve yurt dışında üretilen bazı terminaller, terminal tarafındaki sorunlar nedeniyle bağlanamaz. Lütfen satın alırken dikkatli olun. (Model verilerini satın almadan önce Android cihazınıza bağlanıp bağlanamadığınızı kontrol edebilirsiniz.)

Bağlantıdan önce eşleştirme ayarı gereklidir. Eşleştirme sırasında ve eşleştirmeden sonra ilk kez bağlanırken, Enigma ile olan mesafeyi 30 cm içinde tutun.

Diğer Android cihazlar, PC sürümü veya iOS sürümü ile veriler için doğrudan bağlantı işlevi yoktur. Verilerinizi Enigma aracılığıyla taşıyın.

Temel olarak, uygulama içi faturalandırma ile satın alınan model eklentileri için geri ödeme kabul edemiyoruz.

Lütfen modelde hata yapmamaya özen gösteriniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.