Press ESC to close

S-PRO apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

S-PRO apk indir apk download mod apk indir

S-PRO – Gerçek zamanlı olarak kenar takibi.

Avucunuzun içinde S-PRO izleme ve telemetri.

S-PRO, en zorlu izleme pazarını karşılamak için geliştirilmiştir. İzlenebilir filonuzun internet kullanılabilirliği olan her yerde gerçek zamanlı olarak yönetilmesini sağlar.

S-PRO ile en gelişmiş geliştirme teknolojilerini kullanarak eksiksiz ve kolay kullanım:

– Konum ve hız adresi ile gerçek zamanlı olarak izlenebilir tam listesi. Toplanan ve duruma göre ayrılmış, hangilerinin açık olduğunu belirlemeye izin verirLine, offLine, hareket halinde veya durdurulmuş, kontak açık veya kapalı.

– Gerçek zamanlı olarak konumun StreetView yön.

– Konumu googleMaps, iOS Haritalar veya WAZE’a yönlendirerek rota oluşturma.

– Çapa oluşturma (güvenli park), izlenebilir 30 metrelik bir sanal çit bırakırsa uyarı almanızı sağlar.

– İzlenebilir kilit ve kilit açma.

– İzlenebilirlik durumunu ve yönünü tanımlayan özel simgeler ile tüm izlenebilir veya ayrı ayrı gösteren canlı harita. Gerçek zamanlı olarak izlenebilir çeşitli bilgiler, örneğin: hız, akü voltajı, GPRS sinyalinin kalitesi, GPS uydu sayısı, kilometre sayacı, saat ölçer, giriş durumu, tanımlanmış sürücü, diğerleri arasında.

– Bulunan tüm pozisyonların tam bir listesi ile, her pozisyonda açık veya kapalı olan süreyi vurgulayarak, istenen başlangıç ​​ve bitiş zamanını belirlemeye izin veren tam geçmiş. Toplam kilometre, hareket zamanı, durma süresi, durma süresi, ortalama ve maksimum hızı gösteren geçmiş özet.

– İzleyiciler tarafından üretilen, duruma göre (açık, işlemde, çözümlenmiş) tanımlanmış, her birinin tedavisine izin veren tüm uyarıları gösteren uyarıların listesi.

– Kullanıcının push yoluyla almak istediği uyarı türlerini seçtiği kişiselleştirilmiş push bildirimleri. Bunların arasında 30 uyarı kategorisi vardır: bunlar arasında ateşleme değişikliği, ihlal edilen hız sınırı, güvenlik saldırısı, panik ve diğerleri.

S-PRO’ya erişmek için, web izleme platformuna erişmek için aynı kullanıcı adını ve şifreyi kullanmanız gerekir. Kullanılabilir erişiminiz yoksa, kullanıcı adı ve şifre istemek için izleme merkezinize başvurun.

Sorular, öneriler, sorun raporları, [email protected] adresine gönderin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.