Press ESC to close

Uydu Bulucu: SatFinder Tv apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Uydu Bulucu: SatFinder Tv apk indir apk download mod apk indir

Pusulalı SatFinder, kolayca bir uydu anteni kurmanıza yardımcı olur

Uydu Bulucu, çanak antenli bir televizyon kurmanıza yardımcı olacak yeni bir araçtır. Belirli bir konuma bağlı olarak SatFinder & Satellite Finder, bulunduğunuz konuma ve uydu listesinden seçilen uyduya göre size azimut, yükseklik, Sat Finder, enlem, yükseklik ve uydu konumunu verecektir.SatFinder ve Uydu sonucu hem grafik hem de sayısal veriler olarak gösterilir Google haritalarında. SatFinder ve Uydu Bulucu ölçer ayrıca uygun uydu azimutunu bulmanıza yardımcı olacak yerleşik bir pusulaya sahiptir. Anten noktası uygulaması, tv anteni sinyal bulucu, uydu bulucu uydu direktörü 2023, uydu direktörü, uydu bulucu uydu direktörü 2023, en iyi uydu direktörü , AR Görünümü, Pusula, android için mydish uygulaması.

Uydu bulucu: SatFinder Dish Tv Antina uygulaması, çanağınızı herhangi bir uydu ağına bağlamanızı sağlar. Çanak anten bağlantı uygulamamız, uydunun konumunu bulmanıza yardımcı olan farklı türde yöntemler kullanır. İlk yöntem, GPS konumunuzun yardımıyla uydunun yönünü bir uydu haritası pusulası üzerinde görebilmenizdir. İkinci yöntem ise, tamamen mobil kameranıza bağlı olarak seçilen uydunun yönünü AR (Artırılmış Gerçeklik) ile bulabilirsiniz. Ancak android cep telefonunuzda pusula özelliği yoksa endişelenmeyin. Seçtiğiniz uyduyu, haritada size gösterecek olan uydunun yönü ile konumlandırmaya devam edebilirsiniz.

DishAligner ve uydu bulucu uygulaması size tüm gerekli ve önemli özellikleri tek bir yerde sunar, bunlardan biri herhangi bir uydunun frekansıdır. Bu işlevi kullanarak uydu frekansı. Şimdi sadece uyduyu seçmeniz gerekiyor ve mevcut kanal uygulaması size frekansın tüm ayrıntılarını veriyor.

SatFinder’da Canlı Dünya Haritası: Seçilen uydu yükseklik açısını ve LNB Eğimini görebilirsiniz. Bu uygulamanın yardımıyla Normal haritalar ve Uydu haritaları ile Hibrit haritalar gibi diğer harita türlerine geçebilirsiniz. Bu Canlı Dünya Haritası, yerleri daha iyi anlamanızı sağlamak için Uydu direktörü görünümü gibi tek bir dünya görünümüne, Normal görünüme sahiptir.

Uydu Bulucu hız ölçer, kullanıcıların konumlarına göre isteklerine göre tam Uyduyu bulmalarına yardımcı olacak bir araçtır. Anten Çanak bulucu akıllı uydu bulma aracıdır. Artık listeye yeni bir uydu ekleyebilirsiniz, sadece aramayı tıklayın liste görünümüne girin ve uydunun adını, rakımını, azimutunu, derecesini ekleyin ve yönü seçin, ardından kaydet’i tıklayın, listenin altında yeni uyduyu bulacaksınız.

Satfinder: uydu bulucu, çanak antina için dünyanın seviyesini ayarlayabileceğiniz Kabarcık Seviyesi Ölçer özelliğine sahiptir. En hassas eğim ölçer ve dijital kabarcık Seviyesi ile eğim açısını ölçün. Bu yüzey aracı, yüzeyleri düzleştirmenizi sağlar. Böylece Kot farkları derece cinsinden görüntülenecektir.

Uydu Bulucu ve Anten Çanak İşaretçisinin Özellikleri:

*Uydu Bulucu, uydu ve çanak işaretçisinin doğru konumunu bulmanıza yardımcı olur.

*Uydu Bulucu & Anten Çanak İşaretçisi kullanmak zorundadır.

*Akıllı Uydu yöneticisi ve uydu bulucu, çanak işaretçi ve uydu bulucu ile herhangi bir uyduyu belirlemek için modern bir arayüze sahiptir.

*Uydu Bulucu ve Çanak işaretçisi, dünya çapında 200’den fazla canlı uyduya sahiptir.

*Dish yöneticisi, Dish uydusunun tam yönünü bulmak için titrer

*Uydu Bulucu: Dish Network’ün seviye ölçer özelliği de vardır.

* AR uydu görünümü, satfinder’daki tüm uyduların canlı konumunu gösterir.

*Sat bulucu, Satfinder’da canlı uyduları gösteren artırılmış bir Gerçeklik görünümüne sahiptir

*Uydu bulucu ile mevcut anten konumunuzun tam yönünü alabilirsiniz.

*Satfinder çanak işaretçi ve uydu bulucu ile tam olarak TV anteninizi bulun

* Kolay Gyro Pusulası herhangi bir tarafa gerçek zamanlı yönlendirme sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.