Press ESC to close

TStat apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

TStat apk indir apk download mod apk indir

TStat: Bildirimlerle Telegram için çevrimiçi durum izleyicisi

Telegram’daki en son ziyaretler hakkında çevrimiçi bildirimler almak ve birinin ağa ne zaman giriş yaptığını görmek ister misiniz? Veya belki birinin mesajlaşmada ne zaman, ne kadar ve ne sıklıkla zaman harcadığını daha iyi kontrol etmeniz gerekiyor? Veya belki de Telegram’daki aile üyelerinizin etkinlik süresini karşılaştırmak istersiniz? TStat, size yardımcı olmak için ücretsiz deneme süresi olan bir Telegram lastseen takipçisidir.

🌟 %100 işlevsel Ücretsiz Deneme Sürümü: Herhangi bir ödeme, abonelik veya gizli ücret olmaksızın TStat çevrimiçi takipçinin tam işlevselliğinin keyfini çıkarın.

🔄 Sürekli Takip: Çevrimiçi takipçi 24 saat çalışır. Onunla, herhangi bir saatte, günün herhangi bir anında kişilerinizin “çevrimiçi” durumunu gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz.

🔔 Anlık Bildirimler: Kişilerinizin çevrimiçi durumunu hemen bildirim alın. İstediğiniz zamanlama ayarlayabilirsiniz, örneğin çocuklarınızın gece sosyal ağa girdiğinde sadece bildirim almak için.

👫 Etkinlik Karşılaştırması: Sevdiklerinizin birlikte iletişim kurduğunu öğrenmek ister misiniz? TStat, etkileşimleri hakkında değerli bilgiler sunarak çevrimiçi etkinliklerini karşılaştırmanıza yardımcı olur.

📈 Üretkenlik Artırma: Aktivitenizi analiz etmek, gereksiz olaylara odaklanmamak, üretkenliğinizi artırmak ve gün boyunca odaklanmak için bilgilerimizi kullanın.

🔐 Güvenlik ve Gizlilik: Lastseen takipçimiz başka herhangi bir uygulamayla ilişkili değildir ve yüksek düzeyde güvenlik ve veri koruması sağlar. Tüm veriler tamamen gizli ve üçüncü taraflar tarafından erişilemez. Gizliliğinizi önemsiyor ve çevrimiçi etkinliğinizin de güvende olduğunu garanti ediyoruz.

👨‍👩‍👧‍👦 Aile Odaklı: TStat yalnızca aileler tarafından kullanım için tasarlanmıştır. Bu bir casusluk aracı veya gizli izleme aracı değildir ve izleme davranışını saklamaz. Uygulamamız, dürüst ve güvene dayalı ilişkilerin kurulmasına yardımcı olan, kişisel sınırlara saygının önemli bir parçası olan bir araçtır. Uygulamanın kullanım şekli bu hedeflere uymalıdır.

TStat ile sevdiklerinizin Telegram’daki çevrimiçi etkinliklerine her zaman bağlı ve bilgili olun. Ailenizle bağlantınızı güçlü tutun ve TStat ile bilgilenin. Hemen şimdi ücretsiz olarak deneyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.