Press ESC to close

SC250 Link apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

SC250 Link apk indir apk download mod apk indir

SC250 ses seviyesi ölçer ile ölçüm yapmak için sezgisel bir uygulamadır.

SC250 Link, bir akıllı telefonun dokunmatik ekranından SC250 ses seviyesi ölçer ile ölçüm yapmak ve ölçüm parametrelerini uzaktan yapılandırmak için sezgisel bir uygulamadır.

SC250 Link uygulamasının SC250 ile bağlantısı Bluetooth üzerinden yapılır ve ses seviyesi ölçerin tam kontrolünü sağlar: ekranlar arasında kolayca kaydırarak ölçüm modundan diğerine geçin, ölçümü başlatın ve durdurun, duraklatın, geri silin ve yakınlaştırarak görüntüleyin grafiklerin seviyeleri arasındaki farkları ve benzerlikleri daha fazla ayrıntılandırın.

SC250 Link, SC250 ölçüm modüllerinin grafik ve sayısal bilgilerinin gerçek zamanlı olarak görselleştirilmesini sağlar: Ses seviyesi ölçer, Spektrum analizörü 1/1*, Spektrum analizörü 1/1 NC ve NR eğrileri, Spektrum analizörü 1/3*. Ölçüm sırasında ekranda görüntülenen parametrelerin ve zaman tabanının seçilmesine ek olarak, Pass / Fail ekranından değerlendirme eşiği de değiştirilebilir.

SC250 ses seviyesi ölçüm cihazını ölçüm noktasında bir tripod üzerine yerleştirin, kendinizi uygun bir mesafeye konumlandırın, Bluetooth aracılığıyla akıllı telefonunuza bağlayın ve potansiyel olarak tehlikeli ortamlardan uzakta ve hassas ortamlarda ölçüme müdahale etmeden uzaktan ölçüm yapmaya başlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.