Press ESC to close

OneFlash apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

OneFlash apk indir apk download mod apk indir

OneFlash: Taşınabilir pil çözümünüz.

**OneFlash nasıl çalışır?**

En yakın OneFlash istasyonunu bulun.

OneFlash taşınabilir pilinin kilidini açmak için istasyonun QR kodunu yükleyin.

OneFlash pilini alın ve akıllı telefonunuzu şarj edin!

**Verim**

5000mAh taşınabilir pillerimiz, telefonunuzu sadece bir saatte %20’den %100’e kadar şarj edebilir ve 3 adede kadar akıllı telefonu şarj edebilir.

**Hareketlilik**

OneFlash pilini ağımızdaki herhangi bir istasyona iade edin. Bastille metrosunun yakınındaki bir kafeden bir bateri seti alın ve République’deki bir spor salonuna bırakın.

**Paylaşmak**

Her OneFlash pili, tüm akıllı telefonlarla uyumlu 3 kablo ile donatılmıştır. Aynı anda 3 telefona kadar şarj edin ve gücü arkadaşlarınızla paylaşın!

**Ekoloji**

OneFlash, %100 geri dönüştürülebilir self servis taşınabilir pillerden oluşan bir ağ sunarak aşırı lityum tüketimini azaltmayı hedefliyor. Kişisel harici pillerin satın alınmasını azaltmak için bir paylaşım ekonomisini destekliyoruz.

**yakınlık**

Paylaşım ve kiralama sistemimizin işinize yaraması için OneFlash’ı alışveriş merkezleri, spor salonları, havaalanları, tren istasyonları, kütüphaneler, müzeler ve daha fazlası dahil olmak üzere en sevdiğiniz yerlere getirdik! OneFlash istasyonlarını nerede görmek istediğinizi bize bildirin!

**Ulaşılabilirlik**

Taşınabilir pil kiralamayı bir kolaylık haline getirdik. Bu yüzden OneFlash çoğu durumda tamamen ücretsizdir! Herkes için kullanılabilirliği garanti etmek için 19€’luk bir depozito alıkonulur ancak borçlandırılmaz. Ayrıca iade etmek için 4 gününüz var.

**Ek işlevsellik!**

OneFlash’ta her şeyi düşünüyoruz. Bu nedenle, taşınabilir pillerimizin her birine bir mikro USB bağlantı noktası ekledik. Böylece, para yatırma süresi sınırı içinde pili kendiniz şarj etme olanağına sahip olursunuz. Bu size daha fazla esneklik sağlar ve pili ihtiyacınız olduğu sürece kullanmanıza olanak tanır.

Pratik, değil mi?

** Ne var ne yok ?**

Size mümkün olan en iyi OneFlash deneyimini sunmak için her zaman yeni özellikler planlıyor ve uygulamayı düzenli olarak güncelliyoruz!

**Dinliyoruz**

Deneyiminizi geliştirmek için her gün OneFlash oluşturuyoruz. Fikriniz önemlidir! Yorumlarınızı, önerilerinizi ve önerilerinizi [email protected] adresine gönderin.

Not: Bizi sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.