Press ESC to close

V380 Pro Camera Wifi Guide apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

V380 Pro Camera Wifi Guide apk indir apk download mod apk indir

V380 Pro Kamera Wifi, Uzaktan Canlı İzleme Sunuyor

V380 Pro Kamera Wifi Kılavuzu’nda canlı izlemeyi uzaktan gözlemleme yeteneği gibi işlevleri keşfedebilirsiniz. Kamera kayıt aralığında bir hareket algıladığında kaydı başlatır ve mobil cihazın uygulaması aracılığıyla bir uyarı gönderir. Akıllı IR-CUT özelliği, herhangi bir manuel ayar gerektirmeden gece görüşünü açıp kapatarak çevredeki değişikliklere otomatik olarak yanıt verir. Bir TF kartı takıldığında kamera gözetim videolarını otomatik olarak kaydeder. 8 GB bellekle iki günlük kayıt mümkündür, 128 GB bellek ise bir aya kadar sürekli kayıt yapılmasına olanak tanır.

V380 Pro Kamera Wifi’de tam bellek kapasitesine ulaşıldığında, en yeni kayıt dosyası otomatik olarak en eskisinin üzerine yazılacaktır. TF kart dosyalarının çalınması veya olası hasar görmesi konusunda endişe duyanlar için ücretli bulut depolamayı kullanma seçeneği mevcuttur. Alarmlar, yalnızca insan faaliyetlerine yanıt olarak tetiklenerek uyarı sisteminin hassasiyetini artırır.

Normal ısı dağılımını etkileyebileceğinden, çalışma sırasında V380 Pro kameranın engellenmemesi veya kapatılmaması tavsiye edilir. Kamera internet bağlantısı için sürekli sinyal iletimi gerektirir, bu da normal bir sıcaklık artışına neden olur. Optimum performansı garanti etmek için fabrikadan çıkmadan önce kamera üzerinde uzun süreli zorlu eskime testleri gerçekleştirilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.