Press ESC to close

TWS M10 Earbuds App hint apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

TWS M10 Earbuds App hint apk indir apk download mod apk indir

TWS M10 Kulaklıklar Çeşitli Fiziksel Aktivitelerde Bulunanlar İçin İdeal

M10 kablosuz kulaklıklar, tere dayanıklı özelliklerle üretildiğinden, fiziksel aktiviteler sırasında terlemeye ve neme karşı dayanıklılık sağlayarak onları antrenmanlar veya terlemeye neden olabilecek diğer egzersizler için mükemmel bir seçenek haline getiriyor.

En yeni Bluetooth teknolojilerinden birini içeren M10 kulaklıklar, 33 metreye kadar güvenilir bağlantı sağlayan Bluetooth 5.0 özelliğine sahiptir. Ek olarak, Bluetooth 5.0 sürümü, cihaz eşleştirme sırasında oluşabilecek çok sayıda aksaklığın ve sistematik hataların bulunmaması ile tanınmaktadır.

Kulaklıklarla sesin keyfini çıkarırken cihazınıza erişme ihtiyacına veda edin. Dokunmatik kontrol işlevi, kullanıcılara basit ve kesintisiz dokunma hareketleriyle zahmetsizce ses çalmayı yönetme, aramaları yönetme ve ses seviyesini ayarlama olanağı sağlar.

Bu kulaklıklar uzun süreli kullanım için daha uzun pil ömrü sunar. M10 kulaklıklar, maksimum özelliklerin etkinleştirildiği 5 saatlik olağanüstü pil ömrüyle ünlüdür. Üstelik kulaklıklar, birlikte verilen kutu kullanılarak rahatlıkla şarj edilebilir ve böylece 15 saatlik ek pil yedeklemesi sağlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.