Press ESC to close

Captello apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Captello apk indir apk download mod apk indir

Hareket halindeyken müşterileri yakalayın ve ticaret fuarından ayrılmadan önce beslenmeye başlayın.

Captello!™ sektörün ilk tam entegre mobil potansiyel müşteri yakalama aracıdır. Captello!™ doğrudan Lead Liaison’ın Lead Management Automation™ (LMA) yazılımıyla senkronize edilir, böylece daha fuar alanından ayrılmadan önce yeni potansiyel müşterilerinizi yetiştirmeye başlayabilirsiniz. Bu uygulama dış satış araştırmaları, ticari fuarlar, seminerler, konferanslar ve daha fazlası için mükemmeldir. Hepsinden iyisi, Captello!™ çevrimdışı çalışabilir, yani etkinliğinizde internet yoksa sorun yok!

Otomatik Yetiştirme

Captello!™’da yeni bir müşteri adayı yakaladığınızda, müşteri adayı Lead Liaison’ın LMA™ platformuna gönderilir. Buradan, yerine getirme eylemleri yoluyla müşteri adayını otomatik olarak beslemeye başlayabilirsiniz. Potansiyel müşteriyi dağıtabilir, onları bir pazarlama listesine ayırabilir ve ardından manuel olarak hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan onlara alakalı içerik göndermeye başlayabilirsiniz.

Canlı Form Yakalama

Pazarlamacınızın spesifikasyonlarına göre oluşturulmuş bir form kullanarak satış yöneticileri, hareket halindeyken potansiyel müşteri ayrıntılarını yakalayabilir ve pazarlama ekibiniz anında değerli potansiyel müşteriler elde edebilir.

Kartvizit Transkripsiyonu

Yoğun bir katta manuel olarak form girmeyi yavaşlatmak istemiyor musunuz? Potansiyel müşterinin kartvizitinin fotoğrafını çekmeniz yeterlidir; Transkripsiyon Portalımıza gönderilecektir. Burada, siz bir sonraki adaya geçerken etkinlik ekibiniz formu uzaktan doldurabilir.

Kiosk Modu

Hakkınızda daha fazla bilgi edinme şansı bulamayan potansiyel müşterilere Kiosk Modunda bir form oluşturun. Kiosk Modundayken Captello!™ sizin belirleyeceğiniz bir şifreyle kendini kilitleyecek ve her gönderimden sonra formu yeniden yükleyecektir.

Liste İçe Aktarma: Ticari fuar katılımcılarını önceden içe aktarın. Gösteride sadece isimlerini arayın ve işiniz bitti!

Rozet Tarama: Verileri hızlı bir şekilde yakalamak için katılımcının rozetini tarayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.