Press ESC to close

DigitalLocker-Locker Your File apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

DigitalLocker-Locker Your File apk indir apk download mod apk indir

Cep telefonunuzda kartları, sigortaları ve notları yerel ve güvenli bir şekilde saklayın.

DigitalLocker uygulaması, önemli kartlarınızın, sigortanızın ve pano notlarınızın ayrıntılarını tek bir yerde güvenli bir şekilde saklamanızı sağlayan çevrimdışı tabanlı bir uygulamadır. Pasaport, Vatandaşlık, Ehliyet Sahibi veya Banka ve Kredi kartları gibi kimlik kartı bilgilerinizi, araç ve Hayat sigortası verilerinizi saklayabilir ve pano verilerinizi yönetebilirsiniz.

Dijital Sigorta Kartı, orijinal hayat sigortası, sağlık sigortası ve otomobil sigortası kartlarınızın çoklu görüntüsüyle birlikte tüm sigorta kartlarınızın dijital bir kopyasına sahip olmanızı, korumalı pin ile yerel olarak saklamanızı sağlar.

Tüm önemli belgelerinizi tek bir yerde saklamanıza yardımcı olabilecek kimlik kartı sahibi.

Clipper, kopyaladığınız her şeyi otomatik olarak kaydeden güçlü bir pano yöneticisidir. Pano geçmişinize daha sonra erişin ve kupürleri listeler halinde düzenleyin. İçeriğinizi kopyalayın, yapıştırın, görüntüleyin, düzenleyin ve paylaşın. Tekrarlanan metin parçalarını Clipper’da saklayın ve ihtiyaç duyduğunuzda kopyalayın. Clipper ile kopyalama ve yapıştırmanın kontrolünü elinize alın.

Erişilebilirlik Hizmeti Aracılığıyla Kopyalama ve Yapıştırma Geliştirmesi

Uygulamanın dikkate değer özelliklerinden biri, harici kaynaklardan kopyalanan metni uygulamaya sorunsuz bir şekilde aktarmanıza olanak tanıyan güçlü kopyalama ve yapıştırma işlevidir. Bu yetenek, bir erişilebilirlik hizmetinin etkinleştirilmesiyle mümkün olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.