Press ESC to close

See Say apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

See Say apk indir apk download mod apk indir

Resmi Olarak Şimdi Söyleyin – Bir Şey Söyleyin Bir Şeyi Görün, endişeleri bildirmek için bir araç

Resmi Olarak Gör Şimdi Söyle

A Endişeleri bildirmek için Bir Şey Söyle Bir Şey Gör aracı

Emniyet ve güvenlik endişelerini bildirerek şehrinizi, iyileştirme bölgenizi veya ulaşım sisteminizi daha güvenli hale getirmeye yardımcı olun. Bir sorun gördüğünüzde, See Say uygulaması, bu konuda bir şeyler yapabilecek kişileri, topluluğunuzdaki olaylara müdahale eden emniyet ve güvenlik görevlilerini bilgilendirmenin hızlı ve gizli bir yolunu sunar.

See Say uygulaması fotoğraf, video, sorunun açıklamasını ve olay yerini gönderebilir. Bir sevk memuru, uygulama aracılığıyla sizinle gerçek zamanlı olarak sohbet ederek raporunuza yanıt verebilir.

Kullanıcılar, uygulama ana ekranından bilgi göndermek için iki kolay seçeneğe sahiptir:

* Sorun Bildir düğmesi, kullanıcıların olay raporlarını doğrudan göndermesine olanak tanır. Gizliliği sağlamak için, uygulama aracılığıyla fotoğraflar çekildiğinde kamera flaşı otomatik olarak devre dışı bırakılır. Uygulama kullanıcıları, isterlerse raporları anonim olarak da gönderebilirler.

* Polisi Ara düğmesi, uygulama kullanıcılarını telefonla doğrudan bir kuruluşun güvenliğine veya Polisine bağlayacaktır.

Ek özellikler

BOLO (Dikkatte Olun) Uyarıları. See Say uygulamasındaki BOLO Uyarıları, belirli ilgili kişiler hakkında güvenlikten veya Polisten gelen uyarıları görüntüleyebilir. Örneğin, See Say, kayıp bir kişi veya şüpheli hakkında, en son nerede görüldükleri gibi bilgileri görüntüleyebilir.

Bakım Sorunları. See Say, güvenlik endişelerini bildirmenin yanı sıra, farkındalığı artırmak ve onarımı hızlandırmak için bakım sorunlarını bildirecek şekilde de yapılandırılabilir.

See Say ile topluluğunuzu veya ulaşım sisteminizi herkes için daha güvenli hale getirmeye yardımcı olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.