Press ESC to close

Secret Calculator vault apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Secret Calculator vault apk indir apk download mod apk indir

Gizli Hesap Makinesi sırlarınızı, videolarınızı, resimlerinizi, dosyalarınızı, notlarınızı gizlemenizi sağlar

Fotoğrafları gizlemek, resimleri gizlemek, videoları gizlemek için gizli hesap makinesi kasasını kullanın. Başkaları yalnızca telefonunuzda yüklü normal bir hesap makinesini görebilecekken, resimleri kolayca gizleyin, videoları gizleyin ve dosyaları genel galeriden gizleyin. Dosyalarınız gizlice saklanacaktır. hesap makinesi kilidindedir ve yalnızca bu uygulamanın hesap makinesi paneline Sayısal PIN girildikten sonra görüntülenebilir. Fotoğrafları ve videoları gizle – gizli hesap makinesi, fotoğraflarınızı / videolarınızı güvende ve gizli tutar

Özel görsellerinizi, videolarınızı, notlarınızı ve dosyalarınızı bu güvenli depoya aktarabilirsiniz ve onun varlığını sizden başka kimse bilmez.

👇🏼Gizli hesap makinesinin Ana Özellikleri:

📷 Video ve Görselleri Gizle

medya dosyaları gizli hesap makinesinde saklanacak ve başka hiçbir fotoğrafta, video albümünde, galeride veya dosya yöneticisinde gösterilmeyecektir. gizli hesap makinesi uygulaması, kişisel görselleri, kısa videoları veya uzun filmleri gelişmiş korumayla gizlemenizi sağlar.

📁Dosyaları Gizler

Gizli hesap makinesinde kişisel dosyalarınızı gizleyebilir ve görüntüleyebilirsiniz.

📝Kişisel notlar

Uygulamada kişisel mesajlarınızı, bağlantılarınızı, resim ayrıntılarınızı ve açıklamalarınızı rengarenk kartlarla yazabilirsiniz.

🗑️ Çöp kutusu özelliği

Resimler yanlışlıkla silinirse endişelenmeyin, uygulamanın bir çöp kutusu özelliği vardır, silinen resimleriniz çöp kutusuna kaydedilecektir, kolayca kontrol edebilirsiniz

🤳Selfie davetsiz misafir

Birisi uygulamanızın kilidini açmaya çalışırsa, uygulama fotoğraf çekecek ve daha sonra kontrol edebileceğiniz kendi kendini sigortalama özelliğinde acı çekecektir.

🌐Özel Tarayıcı

Tarama verilerinizi korumak istiyorsanız uygulamadaki özel tarayıcı özelliğini kullanmak sizin için iyi bir seçimdir; size gizli ve anonim bir gezinme deneyimi sağlayabilir. Geçmişi olmayan her şeyi arayabilirsiniz.

📢Not

Uygulamayı güncellerseniz verileriniz sürekli olarak klasörlerde saklanacak ve böylece verilerin kalıcı güvenliği ve saklanması sağlanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.