Press ESC to close

HK Post apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

HK Post apk indir apk download mod apk indir

HKP Mobile App, kullanımı kolay bir arayüz ve popüler fonksiyonlara sahiptir.

Hongkong Post Mobile App’in yeni sürümü, yükseltilmiş popüler işlevlerle kullanımı kolay bir arayüzü benimser ve müşterilerimize gelişmiş deneyim sunar.

1. “Şimdi Yayınla” platformu

Müşterilerin çevrimiçi gönderi hazırlaması için kullanışlı ve kullanıcı dostu bir araç sağlayan bir çevrimiçi gönderi platformu.

2.Posta Takibi

Sadece posta ürün numarasını girerek veya gönderi makbuzunda gösterilen kodu tarayarak posta öğelerinizi takip edin. Bir posta öğesinin en son teslim durumunu SMS, e-posta veya diğer mobil mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla da paylaşabilirsiniz.

3.Posta Hesabı

Posta ücretlerini hesaplayın ve varış noktalarına ve farklı hizmet gereksinimlerine göre posta öğelerinin gönderilmesiyle ilgili bilgileri gösterin ve posta ücretlerinin sırasına, teslimat süresine veya kişisel tercihinize göre farklı seçenekler üzerinde karşılaştırmalar sunarak size en uygun seçeneği seçmenizi sağlayın.

4.Posta Tesislerinin Arayışında

Mobil cihazınızın yerleşik Küresel Konumlandırma Sistemi (GPS) aracılığıyla harita üzerinde en yakın postaneleri, iPosta istasyonlarını, sokak posta kutularını ve mobil postaneleri bulun ve adresler, çalışma saatleri ve mevcut posta hizmetleri gibi ayrıntıları sağlayın.

5.Posta Gönderme Geçmişi

“Şimdi Gönder” platformu aracılığıyla hazırlanan postaların gönderi geçmişini kontrol edin (cep telefonu numarası kaydı gereklidir).

6. Kolay Gümrük Öncesi

Posta öğelerinizi göndermeden önce gümrükten çekme için elektronik olarak bilgi sağlayın, posta öğelerinin varışından önce beyan edilen bilgileri almak için posta e-Gümrükleme uygulanan varış yerlerinin gümrük yetkililerine olanak tanıyın ve verimliliği artırmak için varış öncesi gümrük işlemlerini buna göre düzenleyin ve teslimat sürecini hızlandırmak.

7. Başlıca Posta Hizmetleri

Sunduğumuz hizmetleri daha iyi anlayabilmeniz için size Hongkong Post’un başlıca posta hizmetleri hakkında kısa bir açıklama yapın.

8. Posta Adresi Biçimi Bulucu

Yerel posta için doğru posta adresi biçimini bulun ve ileride kullanmak üzere mobil uygulamaya kaydedin.

9. Toplama Noktalarının veya Teslimat Süresinin Değiştirilmesi

Toplama noktasını iPosta İstasyonları veya postane olarak değiştirmek için Hongkong Post tarafından SMS ile gönderilen ürün numarası ve parola ile Uygulamaya kaydolun (alıcının cep telefonu numarası da dahil olmak üzere orijinal posta idaresine zaten sağlanmış elektronik verilerle gelen EMS/Parsel için geçerlidir) ve yerel koli/EC-Alıcının cep telefonu numarası verilen posta öğelerini alın) veya teslimat süresini değiştirin (yukarıda bahsedilen yurtiçi EMS ve yurtiçi/yerel koli için geçerlidir).

10.Alım Hizmeti (Hızlı posta/Yerel Kurye Postası)

Speedpost ve Local CourierPost müşterileri, kabul ofislerinde posta göndermenin yanı sıra, teslim alma hizmetini kullanarak posta gönderilerini de gönderebilirler.

* Bu mobil uygulamanın en son posta bilgilerine erişmesi için İnternet bağlantısı gereklidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.