Press ESC to close

Daltonic Pointer apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Daltonic Pointer apk indir apk download mod apk indir

Telefonunuzu bir nesneye doğrultun, renk adı size gösterilecektir.

Renk körü biri olarak olgun bir meyveyi henüz yeşil olandan ayırt etmenin veya örneğin bir mağazada ihtiyacım olan renkte bir gömlek seçmenin vs. benim için ne kadar zor olduğunu biliyorum. DaltonicPointer bu sorunu kolayca çözüyor kimseden yardım istemeden.

Telefonu herhangi bir nesneye doğrultmanız yeterlidir ve size bu nesnenin renginin adı gösterilir. Zayıf aydınlatmada, ilgili düğme ile flaşı açabilirsiniz. Ayrıca uygun düğmeyi kullanarak e-posta, WhatsApp vb. yoluyla birine renk adı olan bir nesnenin fotoğrafını gönderebilirsiniz.

DaltonicPointer, algılanan parlaklık açısından renkleri ve insan görüşünün dört benzersiz rengini temsil eden en benzer rengi belirlemek için en iyi yöntemlerden birini kullanır.

Bu model, insanların renkleri nasıl algıladıklarına çok yakından karşılık gelir. Uygulama, bu modele dayalı olarak veritabanında nesnenizin rengine en çok benzeyen rengi arar ve size bulunan rengin adını gösterir. Renk körlüğü olan kişilerin işini kolaylaştırmak için, dilinizde yalnızca en yaygın 20 rengi gösteriyorum, ancak İngilizce’de daha ayrıntılı renk adını parantez içinde de ekliyorum.

Şu anda, veritabanında yaklaşık 5000 en yaygın renk var, ancak onu yenilemeye devam ediyorum ve bana APP’nin henüz belirleyemediği bir rengin fotoğrafını göndermeniz faydalı olacaktır (ilgili düğmeyi kullanarak). Bir sonraki sürümde bu rengi ekleyeceğim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.