Press ESC to close

Kenar Aydınlatma apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Kenar Aydınlatma apk indir apk download mod apk indir

kenar aydınlatması sınır ışığı uygulaması her zaman telefonda kenar ekranına

Güzel sınır ışığı ekran kenarlarını gösteren kenar aydınlatması. Kenar aydınlatma bildirimi kullanışlı uygulaması, mobil sınır ışık hareketi ile canlı bir arka plandır. Kenar aydınlatma kenarlık rengi uygulamasında kenar ekran aydınlatması canlı arka planlar, tam ekran gösteri için etkili bir şekilde uygulanabilir. Telefonunuz, bu kenar aydınlatma bildirimi yuvarlatılmış köşe tam ekran uygulamasını kullanarak renkli görünüyor. Bu, herhangi bir android telefon uygulaması için bir kenar aydınlatma kenar ekranıdır ve kenar açık arka planına sahip harika bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Ekranda bir kenar ışığı ile görüntünüzü arka plana da birleştirebilirsiniz. Kenar aydınlatması, telefonunuzun ekranını kenar açıklığı arka planı olarak ayarlarken daha fazla pil tüketmez.

Kenar aydınlatma bildirimlerinin rengi herhangi bir ekranda kolayca değiştirilebilir. Kenar aydınlatma kenar ekranının yuvarlak köşesini telefonunuzun köşesine göre ayarlayabilirsiniz. Kenar ekranı aydınlatma gölgesini serbestçe seçebilir ve kenar ışığının hızını ayarlayabilirsiniz. Telefonunuzun ekranın her bir köşesinden çok güzel görünmesini sağlayın. Kenar aydınlatma kenarlık rengi uygulaması, tüm telefon ekranınızın kenarındaki çizgiyi geçen değişen ışık eğimlerini gösterir. Çeşitli açık renkli arka planlarla telefonunuza uyum sağlayacaktır. Bu kenar aydınlatma bordüründe farklı çeşitleri sorunsuzca tercih edebilirsiniz. kenar aydınlatma bildirimi yuvarlak köşe, ekranınızın kenarlarında hareket eden parlak sınırları gösteren canlı bir arka plandır. Aynı şekilde resminizi ayarlayan telefonun canlı arka planını değiştirme seçeneği vardır.

Kenar aydınlatma bildirimi

Yeni bir bildirim geldiğinde bu kenar aydınlatması ve kenar rengi bildirimi güzel bir ışık gösterir. Muhteşem bir kenar açık rengiyle kenar aydınlatma bildiriminizi değiştirin. Yeni bir bildirim geldiğinde ekranınızda renk dolaşır.

Mobil şarj kenarı aydınlatma gösterisi

Mobil şarj sırasında bu kenar ekran aydınlatma uygulamasının keyfini çıkarın. Cep telefonunuzu şarja bağladığınızda, kilit ekranınızda güzel renkli ışık gösterileri. Herhangi bir kenar ışığı kullanabilir ve birçok farklı rengi değiştirmek için boyutu ayarlayabilirsiniz.

Edge Lighting Uygulama Özellikleri

Edge aydınlatma ve kenar rengi bildirimi

Kenar ışık hızını kontrol edebilirsiniz (hızlı, normal, yavaş)

Kenar aydınlatma sınır ışığı boyutunu ayarlayın (küçük, orta, büyük)

Ekran kilidi açıldığında kenar efektlerini göster

Çentiği telefonunuzun ekranına göre ayarlayın

Kenar aydınlatma sınır ışığı ile cep telefonunuzda birden fazla renk ve ışık ayarlayın

Mobil ekran çentiğinize göre çentik boyutunu ayarlayın

Kullanıcı dostu arayüz kenar aydınlatma bildirimi yuvarlatılmış köşe uygulaması

Herhangi bir kenar aydınlatma kenar ekranını seçin ve ekranınıza ayarlayın

Bu kenar aydınlatma kenar ekranı tüm telefonlarda çalışır. Kenar ışığı, cihazınızın gökkuşağı kenar efektleriyle telefon ekranınızın her bir köşesinden çok güzel görünmesini sağlayacaktır. Kenar aydınlatma kenarlık rengi uygulaması, kenar ekran aydınlatmasını ayarlayabileceğiniz canlı arka plan temasını değiştirmenize izin verir.

kenar aydınlatma-ekran ışığı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.