Press ESC to close

Text Editor apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Text Editor apk indir apk download mod apk indir

TXT, HTML, XML, CSS, JS, PHP dosyalarını görüntülemek ve düzenlemek için Klasik Not Defteri Metin Düzenleyici.

Not Defteri Metin Düzenleyici: Android’de Metin Dosyalarını Düzenlemenin ve Oluşturmanın En İyi Yolu

Notepad Text Editor, Android cihazınızda metin dosyalarını düzenlemenizi ve oluşturmanızı sağlayan basit ve güçlü bir uygulamadır. Bir not, kod parçacığı, komut dosyası veya belge yazmanız gerekip gerekmediğini Notepad Text Editor, kolaylıkla ve verimli bir şekilde halledebilir.

Noteapad Metin Düzenleyici ile şunları yapabilirsiniz:

TXT, HTML, XML, CSS, JS, PHP ve daha fazlası gibi çeşitli biçimlerdeki herhangi bir metin dosyasını açın ve düzenleyin.

Sıfırdan yeni metin dosyaları oluşturun.

Dosyalarınızı kaydedin ve paylaşın.

Düzenleyicinizi yazı tipleri ve boyutlarla özelleştirin

Herhangi Bir Dosya Formatını Görüntüleyin – Bu Klasik Not Defteri Metin Düzenleyicisini kullanarak, TXT, HTML, JAVA, XML, CSS, JS, PHP, PY, JSON ve çok daha fazlasını içeren her türlü düz metin dosyasını açıp görüntüleyebilirsiniz. Yalnızca metin dosyalarıyla sınırlı değildir, bilinmeyen dosya biçimlerini de açabilir ve bunları düz metin olarak görüntüleyebilir.

Herhangi Bir Dosya Biçimini Düzenleyin – Klasik Not Defteri düzenleyicisi, adından da anlaşılacağı gibi, güçlü düzenleme özelliğini kullanarak farklı biçimlerdeki dosyaları düzenlemek için kullanılabilir. Her türlü dosya biçimini açma ve düzenleme potansiyeline sahip PC Not Defteri olarak düşünün. Mevcut dosyanızda düzenlemeler yapabilir ve değişiklikleri kaydedebilirsiniz. Ayrıca “Farklı Kaydet” seçeneğini kullanarak ayrı bir dosya oluşturma seçeneğine de sahip olursunuz. Aynı zamanda popüler bir JSON editörü ve HTML editörü uygulamasıdır.

Dosya Uzantılarını Değiştirin – Not Defteri Düzenleyici’yi kullanarak, farklı bir uzantı sağlayarak yeni kaydedilen dosyanın biçimini kolayca değiştirebilirsiniz. Bunu kullanmak için “Farklı Kaydet” düğmesine tıklayın ve dosya uzantısını istediğiniz türe göre yeniden adlandırın.

Geri Al ve Yinele – Not Defteri, yanlışlıkla yapılan hataları düzeltmek için yararlı geri alma ve yineleme özelliğiyle birlikte gelir. Geri Al komutu, yapılan son işlemi geri almak için kullanılır. Geri alma işlemini tersine çevirmek için Redo komutu kullanılır.

Kes, Kopyala ve Yapıştır – Bu klasik metin düzenleyici, tek bir tıklamayla kullanılabilen genel pano eylemleriyle birlikte gelir. Bir dosyayı düzenleme söz konusu olduğunda kesme, kopyalama ve yapıştırma önemli araçlardır. Not defteri düzenleyicisi, pano eylemleri için tam desteğe sahiptir. Tümünü Seç seçenekleri, dosyada tamamen aşağı kaydırmadan tüm belgeyi seçmenizi sağlar.

Özel Yazı Tipleri ve Metin Boyutu – Dosyanızı görüntülemek için istediğiniz yazı tipini ve metin boyutunu kolayca seçebilirsiniz. Şu anda metin düzenleyici 9 farklı yazı tipini ve 16 standart metin boyutunu desteklemektedir. Gelecek güncellemelerde daha fazla yazı tipi eklenecektir.

Klasik PC’den ilham alan tasarım – Notepad Text Editor’ın kullanıcı arabirimi, eski PC Not Defteri’nden esinlenmiştir. Kullanımı kolay ve kullanıcı dostu olan güçlü bir düzenleyici ile birleştirilmiş sezgisel bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Not Defteri Metin Düzenleyicisi tamamen çevrimdışı çalışır.

Gizlilik Odaklı – Diğer not defteri ve metin düzenleyici uygulamalarının aksine, herhangi bir kullanıcı verisi toplamıyoruz. Metin düzenleyici uygulaması tamamen çevrimdışı çalışır ve veri depolama için herhangi bir sunucuya bağlı değildir. Tüm dosyalarınız cihazınızda yerel olarak görüntülenir ve düzenlenir. Bizi zirvede tutan kullanıcılarımızın gizliliğine değer veriyoruz.

Not Defteri Metin Düzenleyicisi, Android’de metin dosyalarını düzenlemek ve oluşturmak için en iyi şekilde çalışır. Hızlı, hafif ve kullanımı kolaydır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.