Press ESC to close

Mega Fotoğraf Video Kurtarma apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Mega Fotoğraf Video Kurtarma apk indir apk download mod apk indir

Silinen fotoğrafları, videoları ve dosyaları tek tıklamayla geri yüklemek

Verileri nasıl kurtaracağınızı bilmeden, önemli anılara eklenen fotoğrafları, videoları, sesleri veya başka herhangi bir belge kurtarma dosyasını akıllı telefonunuzdan yanlışlıkla sildiniz mi? Sorun değil – Tüm Kurtarma: Fotoğraflar ve Videolar, telefonunuzdan silinen fotoğrafları ve silinen görüntüleri aramak ve geri yüklemek için güçlü bir fotoğraf kurtarma aracıdır (Silinen verileri kurtarmak için cihazınızı rootlamanıza gerek yoktur).

Mega fotoğraf video kurtarma, tek tıklamayla akıllı telefonunuzdan silinen görüntüleri, videoları, sesleri, kayıp belgeleri veya diğer gizli dosyaları anında geri almanıza ve kurtarmanıza yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır. Hemen indirin ve dosya kurtarma uygulamasıyla cihazınızdan veya SD kartınızdan yakın zamanda silinen fotoğrafları, videoları ve diğer verileri kurtarın.

Veri kurtarma fotoğraf kurtarma uygulaması, fotoğrafları geri yüklemek için mükemmel bir seçimdir. Silinen video kurtarma uygulaması Android için bir geri dönüşüm kutusudur. Fotoğraf kurtarma özelliği, mobil cihazınızdan silinen dosyaları geri almanın veya dosyaları kalıcı olarak silmenin ve yakın zamanda silinen videoları ve fotoğrafları geri yüklemenin hızlı ve etkili bir yoludur. Fotoğraf kurtarma dosyası kurtarma, kaybolan dosyaları geri almak için telefon depolama alanını derinlemesine tarayan gelişmiş yapay zekayı kullanır.

Dosya Kurtarma Fotoğraf Kurtarmanın Ana İşlevleri♻️:

🚀 Silinen Fotoğraf Kurtarma

Fotoğrafları yedekleyin – Bu uygulamanın AI tabanlı özelliği ile silinen fotoğrafları kurtarın. Görüntü restorasyonu, yalnızca silinen fotoğrafları almak/silinen görüntüleri, gizli fotoğrafları kurtarmak veya gizli resimleri tanımlamak/görüntüleri ve diğer depolama görüntülerini geri yüklemek için fotoğrafları tarayın.

🚀 Silinen Videoları Kurtar

Mega fotoğraf video kurtarma, taranan tüm videoları gösterecektir ve silinen videoları geri yüklemek için telefon hafızasında 🎦 kayıp videoyu arayabilirsiniz. Fotoğraf kurtarma dosyası kurtarma uygulamasıyla yakın zamanda silinen verileri görüntüleyin. Silinen videoları, gizli videoları alın; hepsi tek bir tıklamayla hızlı bir şekilde geri yüklenebilir.

🚀 Silinen Sesleri/Dosyaları Kurtar

Silinen veri kurtarma – silinen ses kurtarma, cihazınızdaki tüm silinmiş ses dosyalarını ve diğer dosyaları tarar. Hedef dosyalarımızı hızlı bir şekilde filtreleyebilir ve geri yüklemeyi saniyeler içinde tamamlayabilirsiniz. Tüm kurtarma: Verileri geri yükleme, Android Veri Kurtarma ile silinen dosyaları telefonunuzdan almanıza yardımcı olmaya çalışacaktır.

🚀 Görüntüleri Kalıcı Olarak Sil

Dosya kurtarma fotoğraf kurtarma, yakın zamanda silinen videoları, fotoğrafları, sesleri ve belge dosyalarını kurtarabilir. Silinen video kurtarma, bu fotoğraf video kurtarma uygulamasının yardımıyla daha kolay hale gelir. Tüm Dosya geri yükleme uygulaması, verilerinizin sızdırılmadığından emin olmak için dosyaları tamamen silmenize olanak tanıyan bir Süper Dosya Kurtarma aracıdır.

Silinen Tüm Fotoğrafları, Videoları ve Dosyaları Kurtarmanın Özellikleri

• Silinen fotoğrafları, videoları ve dosyaları geri alma ve kurtarma

• Kullanımı kolay fotoğraf yedekleme uygulaması

• Silinen tüm fotoğrafları geri almak/geri yüklemek için tek tıklama

• Yer açmak için fotoğrafı kurtarma listesinden kalıcı olarak silin

• Dosya Kurtarma – Cihazınızı rootlamanıza gerek yok

• Önceden silinmiş tüm fotoğraf ve videoları hızlı ve derinlemesine tarayın

• Kaydedilecek restorasyon için hızlı veri aktarımı

• Çok daha güvenli ve emniyetli silinmiş veri kurtarma uygulaması

• Kurtarılan dosyaları görüntüleyin

• Kurtarılan verilerinizi aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın

Tüm Kurtarma Fotoğrafları ve Videoları, mobil cihazınız için bir geri dönüşüm kutusu görevi görür. Silinen Dosyaları Yedekle ve Geri Yükle uygulamasını indirdikten sonra, uygulama tüm verilerinizi otomatik olarak yedekler ve kök ayrıcalıkları olmadan dosyaları kurtarabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.