Press ESC to close

CAP-App apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

CAP-App apk indir apk download mod apk indir

Bir düğmeye basıldığında acil durum yanıtı!

Topluluk Aktif Koruma uygulaması, acil durumdayken panik yapmanıza ve durumunuza en yakın yanıt veren kişiye bildirmenizi sağlar.

Kişisel güvenlik herkes için bir önceliktir. Hepimiz sevdiklerimize değer veriyoruz ve maalesef bir noktada yaşamı tehdit eden durumlarla karşılaşabileceğimiz bir dünyada yaşıyoruz.

Bu durumun korunmasını sağlamak için, mobil teknolojideki ilerlemeleri kullanarak kaliteli, isteğe bağlı ve hareket halinde bir güvenlik hizmeti sunuyoruz.

Yaşamı tehdit eden durumlarda kritik zamandan tasarruf etmek için, gereksiz gecikmeler olmaksızın ihtiyaç duyduğunuz anda yardımcı olmak için sizi nitelikli müdahalelere yönlendiren bir çözüm tasarladık.

Başınız belada olduğunda, çağrı merkezine bağlı sınırlı bir havuzdan en yakın yetkili yanıtlayıcıyı aramaya ihtiyaç duyabilecek bir çağrı merkezinden bir çağrı almanın vakti olmadığını biliyoruz. Bunun yerine, en yakın yanıtlayan kişiyi derhal herhangi bir ortak şirketimizden size bildirir ve yönlendiririz.

Tüm yanıtlayıcılar, yanıt verme süreleri için kıyaslanır ve sizin tarafınızdan, uyarıcı olarak değerlendirilir; bu, aramanızı her zaman yanıtlayacağımıza ve en çok ihtiyacınız olduğunda size yardımcı olmaya hazır olduğumuzu garanti etmemize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.