Press ESC to close

Safehouse apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Safehouse apk indir apk download mod apk indir

Çevrimiçi ortamda güvende kalmanız ve gizliliğinizi korumanız için sezgisel yardımcınız.

Çevrimiçi ortamda daha güvenli olmak istiyorsunuz ancak nereden başlayacağınız konusunda hiçbir fikriniz yok mu? Doğru yere geldiniz! Safehouse, kendinizi, verilerinizi ve çevrimiçi gizliliğinizi korumak ve mobil cihazlarınızı güvence altına almak için sezgisel bir yardımcıdır. Web açısından hepsi bir arada korumadır.

Özellikler şunları içerir:

• Bağlantı Koruması: Kimlik avı ve dolandırıcılık gibi güvenli olmayan bağlantıları açmanızı engelleyeceğiz.

• Güvenlik Puanı: Bir bakışta dijital tehditlere ne kadar maruz kaldığınızı öğrenin ve çevrimiçi korumanızı iyileştirmeye yönelik basit ipuçları alın.

• Aktif Savunma: Kötü amaçlı yazılım, kimlik avı girişimleri veya virüsler sunan reklamları, pop-up’ları, web sitelerini ve içerikleri engelleriz. Sizinle internet arasında bir filtreyiz ve kötü amaçlı içeriğin telefonunuza girip çıkmasını 7/24 önlüyoruz.

• Siber Sigorta*: Birisi sizden çevrimiçi olarak para çalarsa, HDFC ERGO’nun 25.000 Rs tutarındaki sigortasıyla sizi güvence altına alıyoruz.

• VPN: Coğrafi olarak engellenen içeriğe erişin. IP adresinizi ve konumunuzu gizli, verilerinizi şifreli tutarak gizli ve güvenli bir şekilde gezinin. Ayrıca halka açık Wi-Fi üzerinden güvenli bağlantıların keyfini çıkarın.

• İhlal Tespiti: Verilerinizin ihlal edilip edilmediğini ve kimliğinizin veya şifrelerinizin ele geçirilip geçirilmediğini öğrenin.

• Uzaktan Kumanda: Telefonunuz kaybolur veya çalınırsa uzaktan kilitleyin, tam konumunu takip edin, yüksek sesli siren çalın ve hırsızın fotoğrafını çekin.

• Uygulama Kilidi: En hassas uygulamalarınızı PIN veya parmak iziyle kilitleyin. Düşünün: fotoğraflar, dijital cüzdanlar ve sosyal medya hesapları.

• Uygulama Kaynağı: Uygulamalarınızın hangi ülkelerden geldiğini ve verilerinizin nereye gittiğini öğrenin.

Virüs bulaşmış bir cihazı temizlemek için antivirüs kullanan eski teknolojilerin aksine, Safehouse ilk etapta tehlikelerin içeri girmesini engeller. Bu nedenle 3 milyon kişi dijital yaşamlarını korumak için Safehouse’a güveniyor.

Safehouse ile dijital yaşamınızı izlemek, kontrol etmek, korumak ve iyileştirmek kolaydır; böylece verilerinizin her zaman gizli ve kimlik açısından güvenli olduğunu bilirsiniz.

Safehouse Hakkında:

Safehouse, kullanıcıları dijital zararlardan koruyan ve onları çevrimiçi ortamda daha akıllı ve daha güvenli hale getirmek için günlük internet kullanımlarında onlara eşlik eden, tüketiciye dönük bir İsrail siber güvenlik şirketidir. Müşterilerimiz çevrimiçi ortamda ortalama internet kullanıcısından önemli ölçüde daha güvenlidir.

Herkesin kimliğini çevrimiçi olarak izlemesini, kontrol etmesini ve korumasını kolay ve erişilebilir hale getirmek bizim görevimizdir. Safehouse ile kullanıcılarımız web’de zahmetsizce özel ve güvenli bağlantılı yaşamlar sürdürüyor.

Lisans anahtarınız varsa bunu www.securemydevice.com adresinden kaydedin ve ardından uygulamada oturum açın.

Gizlilik Politikamız da dahil olmak üzere daha fazla bilgi için lütfen www.safehousetech.com adresini ziyaret edin.

Müşteri Desteği: [email protected]

*Şu anda yalnızca Hintli müşteriler için mevcuttur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.