Press ESC to close

BeUP apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

BeUP apk indir apk download mod apk indir

BENINCA otomasyon profesyonelleri için App.

BeUP by Benincà, otomasyon profesyonellerine adanmış yeni bir araçtır.

Bir BeMOVE sistemini yapılandırmak için tüm işlemleri gerçekleştirmeye izin verir: akıllı telefonu veya tableti HOOP Benincà ağ geçidi tarafından oluşturulan Wi-Fi erişim noktasına bağladıktan sonra, kontrol edilecek tüm cihazları ilişkilendirmek mümkündür. İlişkilendirilebilecek cihaz türleri şunlardır: iki kanallı çift yönlü 868 MHz cihazlar g.MOVE, kablolu cihazlar, tek yönlü 433 MHz cihazlar (tüm Benincà radyo alıcıları). Kurulumu yapan kişi, her cihaz için bir üyelik kategorisi, bir ad (son kullanıcı tarafından değiştirilebilir) ve kontakların anahtarlama modunu (impulse kontak, kilitli kontak veya zamanlı kontak) atayabilir. 433 MHz cihazlar için, istenen radyo kodlama tipini ayarlamak da mümkündür (Advanced Rolling Code, Rolling Code veya Fixed Code).

Entegre öğreticiler sayesinde kurulumcu, gerçekleştirilecek tüm işlemlerde adım adım yönlendirilir. Basit ve sezgisel bir grafik, gerekli tüm bilgilere sahip olmanızı sağlar. Her cihazın ilişkilendirmesinin sonunda, “TEST” düğmesi sayesinde çalışıp çalışmadığını kontrol etmek mümkündür.

İş bittiğinde, ana ekran kurulu ağ geçidiyle ilişkili tüm cihazları listeler: buradan otomasyonların işlevselliğini ve durum geri bildirimini kontrol etmek mümkündür.

BeUP aynı zamanda Kişilere erişime de izin verir: yükleyici, kişisel verileri ve iletişim bilgilerinin yanı sıra kurulu ürünlerin listesiyle birlikte müşterilerinin listesine kolayca erişebilir.

BeMOVE sisteminin son kullanıcılar için çalışmasının simüle edildiği bir Demo bölümü de bulunmaktadır.

Ancak BeUP uygulaması çok yakında çok daha fazlası olacak: ürün haberlerinden sürekli olarak haberdar olmanızı, kullanım kılavuzlarına bakmanızı, çevrimiçi eğitimlere erişmenizi ve çok daha fazlasını sağlayacak yeni özellikler…

Programlama ve Teşhis bölümünde yeni işlevler uyguladık. Ayrıca yerel ve uzaktan kontrollere, gelecekteki faaliyetleri planlamak için müdahalelere ve gerçekleştirilen faaliyetlerin denetimine ayrılmış yeni bölümler ekledik. Ayrıca, her bir kişi için kurulumları ekleyerek Kişiler oturumunu geliştirdik ve kontrol edilecek otomasyonları ilişkilendirebilmeleri için BeMOVE son kullanıcılar bölümüne pro.UP ​​entegrasyon işlevleri ekledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.