Press ESC to close

Cast for Chromecast & TV Cast apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Cast for Chromecast & TV Cast apk indir apk download mod apk indir

Ekran Yansıtma, Roku için yayın, akıllı TV’ye Fire TV ve TV yayını – Hızlı ve DLNA

Akıllı telefonunuzdaki içeriği daha büyük ekranlara kusursuz bir şekilde bağlamanızı, yayınlamanızı ve yansıtmanızı sağlayan TV Cast & Cast for Chromecast uygulaması.

Chromecast için TV Cast ve Cast uygulaması ayrıca Chromecast için TV yayını, Roku, Fire TV, Samsung için TV yayını, LG TV ve daha fazlası gibi her türlü akıllı TV’de kitaplığınızın keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. TV Cast & Cast for Chromecast uygulamasıyla artık ekranın çok küçük olması ve gözlerinizi büyük ölçüde etkilemesi sizi rahatsız etmiyor. Ekran yansıtma, herhangi bir yerde oturup sadece ekrana bakmanın keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.

Chromecast, Roku ve Fire TV entegrasyonuyla Chromecast için TV Cast & Cast uygulamamız, çok çeşitli içeriği doğrudan televizyonunuza yayınlamanıza olanak tanıyarak cihazınızın yeteneklerini genişletir. TV Cast & Cast for Chromecast uygulamamız, deneyiminizin kesintisiz, canlı ve dinamik olmasını sağlar.

Ana Özellikler:

Screen Mirroring: Bir telefondan TV’ye ekran yansıtma. Cihazınızın ekranını zahmetsizce daha büyük bir ekrana yansıtın.

Fotoğrafları Yayınlayın: Sadece bir dokunuşla fotoğraflarınızı yansıtarak değerli anılarınızı büyük ekranda paylaşın, toplantıları ve özel anları daha da unutulmaz hale getirin.

Videoları Yayınlayın: Videoları cihazınızdan TV’ye yayınlarken kendinizi eğlenceye kaptırın ve en sevdiğiniz içeriği çarpıcı bir netlikle hayata geçirin.

Müzik Yayınla: Cihazınızdan ses sisteminize kablosuz olarak müzik akışı yaparak işitsel deneyiminizi yükseltin

Web Videoları Yayınlayın: Web içeriğini TV’nize sorunsuz bir şekilde yayınlayarak görüntüleme seçeneklerinizi genişletirken, çevrimiçi videoların geniş dünyasını büyük ölçekte keşfedin.

Google Drive Cast: İçeriği doğrudan Google Drive’ınızdan yayınlayarak bulutta depolanan medyanıza kolayca erişin ve kişisel kitaplığınıza anında erişim sağlayın.

YouTube’u Yayınlayın: YouTube videolarını zahmetsizce TV’nize yayınlayarak herkesi meşgul ederek viral videolar, eğitimler ve eğlence dünyasına dalın.

TV yayını artık Chromecast, Chromecast Audio ve Chromecast yerleşik TV’ler dahil olmak üzere tüm Chromecast ürünlerinde kullanılabilir.

Sunum yaparken, oyun oynarken, sosyal ağlarda gezinirken ekran yansıtmayı kullanma. Sorunsuz senkronizasyonu, Chromecast, Roku ve Fire TV ile çok yönlü uyumluluğu ve parmaklarınızın ucundaki ekran yansıtma ve TV yayınının dinamik dünyası ile televizyon deneyiminiz yeni zirvelere ulaşmaya hazırlanıyor. TV Cast & Cast for Chromecast uygulamamızla bugün eğlencenin yeni bir boyutunu keşfedin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.