Press ESC to close

Tio Nadador, navegador para ti apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Tio Nadador, navegador para ti apk indir apk download mod apk indir

Yalnızca ana alan adının web sitesini yükleyen basit bir tarayıcı

Tio Nadador bir tarayıcı görevi görüyor ancak belirli senaryolarda yararlı olabilecek çok özel bir özelliğe sahip. Nadador Amca, web sitesinin içeriğini yalnızca belirttiğiniz alan adından yükler ve içerik yüklemek istediği diğer web sitelerinin alan adlarını listeler, böylece buna izin verip vermeyeceğinize karar verebilirsiniz. daha temiz bir yol ve bununla birlikte hızlı. Ayrıca deneyimi daha katlanılabilir hale getiren önceden yüklenmiş alanların bir listesi de vardır. Birçok yerden önemsiz öğeler yükleyen siteler için kullanışlıdır. Göz atmayın, sakin bir şey yok;)

Harici: Herhangi bir tarayıcıda yükleneceği gibi, web sitesini farklı alanlardaki tüm materyallerle birlikte yükler

Akış: Web sitesinin bir akışlı video yüklediği tespit edildiğinde, daha fazla izleme kolaylığı sağlamak için video bağımsız bir oynatıcıya yüklenecektir.

Video: Sayfanın bir video göstereceği tespit edildiğinde, daha fazla izleme kolaylığı sağlamak için video bağımsız bir oynatıcıya yüklenecektir.

Liste: kullanıcının ihtiyacına bağlı olarak, CDN’lerden veya benzerlerinden öğeler olsun, sayfayı ziyaret ederken hangi harici kaynakların kullanılmasına izin vereceğinizi seçmenize olanak tanır. Varsayılan olarak yüklenen öğelere sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.