Press ESC to close

To Be At apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

To Be At apk indir apk download mod apk indir

To Be At uygulaması ile binanızın tüm yönlerini kolayca yönetebilirsiniz.

To Be At, kiracıların memnuniyetine odaklanan bir kiracı deneyimi platformudur. Uygulama aşağıdakileri içerir:

Rezervasyonlar: Şehir dışından bazı arkadaşlarınızı mı ağırlıyorsunuz? Arabanızı park edecek yeriniz mi yok? To Be At uygulamasında konuk odaları veya park yerleri ayırtın

Sohbet: Şehir hakkında herhangi bir sorunuz var mı? Senin apartmanın? Tesis yöneticisi ile istediğiniz her konuda sohbet edin.

Topluluk: Komşularınızla iletişim kurun. To Be At uygulaması, komşularınızla bağlantı kurmanın ve onlar hakkında daha fazla bilgi edinmenin harika bir yoludur. İster Yeni Yıl içkileri ister atölyeler gibi sosyal etkinlikler yoluyla olsun, uygulama toplulukla iletişim halinde kalmanıza ve komşularınızı daha iyi tanımanıza yardımcı olur.

Marketplace: Yeni mi taşındınız? To Be At uygulaması boyunca internet veya enerji sağlayıcınızı düzenleyin. Uygulama, internet sağlayıcılarından taşıma şirketlerine kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunar, böylece tüm mobilyalarınızı kendiniz taşımak zorunda kalmazsınız.

Haber akışı: Yakınlarda yeni restoran mı açılıyor? Asansör bakımı? Binanızdan, mahallenizden veya çevrenizden gelen haberlerle güncel kalın.

Akıllı bina özellikleri: Tüm donanım tek bir uygulamaya entegre edilmiştir. Böylece uygulama temel olarak tüm binanın uzaktan kumandası olur.

Biletler: Sızdıran musluk mu? Kırık kapı? Hızlıca bir çağrı oluşturarak tesis yöneticisine haber verin. Oluşturulan her bilet için durum güncellemeleri alın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.