Press ESC to close

Spy Cam Finder- Hidden Camera apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Spy Cam Finder- Hidden Camera apk indir apk download mod apk indir

Özel anınızı güvence altına almak ve korumak için casus kameralı gizli kamera bulun

casus kamera bulucu: gizli kamera dedektörü uygulaması, isterseniz otellerin yatak odaları, banyolar, soyunma odaları gibi çeşitli yerlerindeki her türlü gizli kamera, gizli kamera, gizli cihaz ve Casus kameraları tespit etmek için kullanılır. Ailenizle başka bir şehri veya ülkeyi ziyaret etmeyi planlıyorsanız ve otellerde kalmak istediğiniz yerde muhtemelen otel odasında sizin ve ailenizin mahremiyetini rahatsız eden gizli bir casus kamera vardır. Akıllı telefonunuzda bu casus kamera dedektörü uygulamasını 2022 kullanın. Gizli kamera uygulaması, her yerde casus kameralar bulmanıza yardımcı olur.

Casus kamera dedektörü: gizli kamera dedektörü , gizli kameraları bulmak ve casus kameraları ve farklı küçük gizli casus cihazlarını tespit etmek için harika bir uygulamadır. Bu uygulama, radyasyon ölçer ve kızılötesi ile casus kameraları ve cihazları algılar.

Casus kamera ve gizli kamera veya gizli kamera, yasa dışı ve tamamen tehlikeli olan, insanların bilgisi olmadan videolarını kaydetmek için hala kullanılmaktadır.

Casus kamera dedektörü, gizlilik için çok yararlı olan bir casus kamera bulucu uygulamasıdır. Bu gizli kamera dedektörü uygulaması casus kameraları algılar ve tüm gizli cihaz dedektörü size bir koruma ve gizlilik sağlar. Bu Casus kamera dedektörü ve gizli kamera dedektörü x bir odak noktası kamerası ve böcek casus kamerası ve böcek dedektörü ve casus gizli kamera bulucu, size kolay Nany kamera bulmanızı ve casus amaçlar için kullanılan farklı gizli cihazları yakalamanızı sağlayacak bazı benzersiz işlevler sunar. casus mikrofon, casus kamera gizli video kamera, böcek dedektörü, Wi-Fi gizli kamera ve şeffaf casus kamera ve etrafınızdaki gizli casus kamera ve merhaba casus alan kamerasını araştırın.

Casus kamera dedektör uygulaması nasıl kullanılır:

Casus kamera dedektörü uygulamasını açın ve gizli kamera dedektörü açıldığında telefonunuzu TV ekranı duman dedektörü gece lambası klima, su ısıtıcı, tavan duman dedektörü, lambalar veya ampuller, taranacak odanın diğer yeri gibi farklı bir nesneye hareket ettirin herhangi bir gizli cihazı ve kızılötesini tespit edin ve ayrıca emf’yi tespit edin, bip sesi ve titreşim başlayacak, böylece bu casus kamera dedektörü ve gizli kamera dedektörü uygulamasını kullanarak gizli olanı bulabilirsiniz.

Bu uygulama, odanızı veya evinizi taramak ve gizli kameraları bulmak için tasarlanmıştır. Herhangi bir kablosuz kamerayı bulabilir. Bu uygulamanın kullanımı çok kolaydır ve çevresini yakından takip etmek isteyenler için mükemmeldir. Lütfen bu aracın yasaları çiğnemenize yardımcı olmadığını, sadece bir parça eğlence olduğunu unutmayın.

Casus Kamera Dedektörü, herhangi bir odadaki gizli kameraları veya mikrofonları tespit etmek için güçlü özelliklere sahip profesyonel bir HD gözetleme kamerası dedektörü ve konum belirleme uygulamasıdır. Uygulama, gizliliğinizi ve güvenliğinizi her zaman, her yerde koruyabilir.

Gizli kamera dedektörü uygulaması İpuçları ve Püf Noktaları:

kamera tespit ettiğinizde veya kamera veya casus kamera bulduğunuzda ışıkları kapatmayı unutmayın.

Şuradaki kamera için soyunma odasını kontrol edin:

• Askı

• Tavan-duman dedektörü

• Ayna- aynaya dokunun

Banyoda gizli kamera

• Su ısıtıcı

• Ayna önlemi

• Lambalar veya ampuller için önlemler

• Tavan-duman dedektörü

Yatak odası:

• Duman dedektörü

• Gece lambası

• Klima

• Kahve makinesi

• Saksı

• Televizyon

Gizli Casus kamera dedektörü çok kullanışlı bir uygulamadır ve insanlar çoğunlukla Gizli kamera nasıl tespit edilir veya Kamera uygulaması nasıl casusluk yapılır. Bu profesyonel gizli casus kamera bulucu uygulaması, en iyi kamera dedektörü uygulamasıdır. gizli kamerayı tespit etmek için radyasyon ölçer veya manyetik ölçer kullanarak kamerayı tarayın

Özellikler:

* Casus kamera dedektörü ve gizli kamera bulucu

* Kolay arayüz

* Manyetik algıla

* gizli mikrofon dedektörü

* IR kamera dedektörü veya emf dedektörü

* Grafiği algıla

* Gizliliğinizi korur

* Gizli kamerayı radyasyonla tespit edin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.