Press ESC to close

BTU XT apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

BTU XT apk indir apk download mod apk indir

BTU XT BTU müşterilerin kolayca ürün depolama konumları görüntülemek ve yönetmek için izin verir.

BTU XT BTU Havalandırma müşterilerin kolayca görüntüleyebilir ve BTU kontrol panelini uygulayan tüm tarımsal depolama tesisinin durumunu yönetmenize olanak tanıyan bir yönetim aracıdır. Bu uygulama sayesinde android kullanıcıları uzaktan onlar istikrarlı bir internet bağlantısı olan herhangi bir yerden depolama tesislerinin tüm yönetebilir.

Özellikler:

VPN Modu: VPN hesabı ile kullanıcılar giriş yapabilir ve otomatik olarak tüm panelleri görüntüleyebilirsiniz

oldukları yetkilidir.

HMI Modu: Kullanıcılar IP adresi ve port numarasını kullanarak bireysel paneller ekleyerek özel bir liste oluşturabilirsiniz. Bu liste, presleme ve panel özetinde tutarak herhangi bir zamanda değiştirilebilir.

Özet Görünüm: tek bir yerde her etkin kontrol paneli kısa bir özeti tüm. Panelin adı, sıcaklık ayar noktasının, çalışma modunu, ve daha fazlasını içerir. İstenilen panelin adını dokunarak Paneli Görünüm gidin.

Panel Görünüm: o paneller bilgilerin kapsamlı ve interaktif ekran. Masasında Kullanıcıları, panelin durumunu görme operasyon modları ve ayar noktalarını kontrol kontrol paneli, kurulum uyarıları, görünüm kayıtları ve daha yapılandırmak edebiliyoruz.

Sezgisel kullanıcı arayüzü: Tüm bilgiler panelinin web uygulaması anımsatır ve net navigasyon denetimleri içerir kullanıcı arayüzü kullanımı kolay bir görüntülenir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.