Press ESC to close

Photo Vault: Hide Photos,Video apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Photo Vault: Hide Photos,Video apk indir apk download mod apk indir

Yinelenen kaldırıcıyla fotoğrafları ve videoları gizlemek için güvenilir hesap makinesi kasası

En güvenilir Fotoğraf kasası uygulamasıyla gizliliğinizi koruyun. Fotoğrafları, videoları, müzikleri, belgeleri ve özel notları Fotoğraf kasasına gizleyin, gizliliği korumak için hesap makinesi kilitleme uygulaması olarak çalışan gerçek bir hesap makinesi kılığına girer.

Fotoğraf kasası uygulaması, dosyaları güvenli bir şekilde saklayıp yönetirken meraklı gözlerden uzak durur. Hesap makinesi kilidiyle, özel gezinmenin keyfini çıkarabilir ve hesap makinesi kilidindeki benzersiz özelliğimizle sinir bozucu kopyaları kaldırabilirsiniz.

Ana Özellikler

🔐 Yinelenen fotoğrafları, Videoları ve Dosyaları kaldırın

🔐 Şifre ve parmak izi ile korunmaktadır

🔐 Dahili ses ve video oynatıcı

🔐 Fotoğraf kasasındaki fotoğrafları, Videoları ve Belgeleri gizle

🔐 Önemli kişileri, Özel notları gizle

🔐 Özel tarayıcı

Fotoğraf Kasasındaki Güvenlik Özellikleri

🕵️‍♂️ Fotoğraf kasasının uygulama adını ve simgesini değiştirin

🕵️‍♂️ Hesap makinesi kilidinde ekran görüntüsü almayı önleyin

🕵️‍♂️ Fotoğraf kasası açıksa telefon sallandığında kilitlenir

Hesap makinesi kilidi, kişisel bilgileriniz ve medya dosyalarınız için en güvenilir gizlilik koruması ve ücretsiz fotoğraf kasası, ses kasası ve video kasasıdır.

Fotoğraf Kasası ile Yinelenenleri Kaldır

Yinelenen görseller ve videolar, özel hesap makinesi kilidi kullanılarak hesap makinesi kilidinden kaldırılabilir. Ayrıca, gizli hesap makinesi kilidi, yinelenen dosyaların kaldırılmasını sağlar. Belgeleri, filmleri, görüntüleri ve diğer verileri hızlı bir şekilde kaldırmak sizin için kolaydır. Güçlü hesap makinesi kilidini kullanarak istenmeyen yinelenen çöpleri cihazınızdan kaldırın.

Hesap makinesi kilidi: Fotoğraf Kasası Gizleyicisi

Hesap makinesi kilidi, gizli fotoğraf kasanız olarak çalışır. Hesap makinesi kilidinde fotoğrafları ve videoları gizleyebilirsiniz. Üstelik hesap makinesi kilidiyle belgeleri ve özel notları da gizleyebilirsiniz. Hesap makinesi kilidi, favori müziklerinizi ve kişilerinizi gizlemeniz için size gelişmiş koruma sağlar. Bu gizli fotoğraf kasası, tüm sırrınızı güçlü bir proaktif denetim altında tutar. Geçerli bir şifre girildikten sonra hesap makinesi kilidi uygulamasındaki bilgilere yalnızca yetkili kullanıcılar erişebilir. Fotoğraf kasası uygulamasındaki özel içerik tamamen güvenlidir.

Fotoğraf kasasına hesap makinesi kilidi

Fotoğraf Kasası ile gizliliğinizi maksimuma çıkarın! Fotoğraf Kasasını sorunsuz bir şekilde gizlemek ve benzersiz koruma sağlamak için uygulama simgesini ve adını özelleştirin. Fotoğraf kasası görünümünü tercihlere göre uyarlayın. Fotoğraf galerisi, takvim gibi çeşitli simgeler arasından seçim yaparak, tümü fotoğraf kasası uygulamanızın gerçek kimliğini gizler. Fotoğraf kasasıyla gizliliğiniz elinizin altında.

Fotoğraf Kasası uygulaması nihai gizlilik kalkanınızdır! Gizli hesap makinesi kilidiyle fotoğrafları, videoları ve daha fazlasını gizleyin. Simgeleri özelleştirin, kopyaları kaldırın ve güvenli, kişiselleştirilmiş korumanın keyfini çıkarın. Hesap makinesi kilidi, kusursuz gizlilik için en güvenilir kasa uygulamasıdır. Hemen indirin ve dijital güvenliğinizi yeniden tanımlayın.

************Fotoğraf Kasası sık sorulan sorular************

Şifremi unutursam nasıl kurtarabilirim?

Şifrenizi unutmanız durumunda, “÷” üzerindeki açılır menüye tıklayın, ardından ” Düzenle ” sembolüne tıklayın ve ardından güvenlik sorunuzun cevabını girerek şifrenizi geri alın.

Uygulamayı kaldırırsam verileri geri yükleyebilir miyim?

Verilerinizin yedeğini almadan uygulamayı kaldırırsanız, “Fotoğraf kasası” verilerinizi toplamadığından bu dosyalar kurtarılamaz. Bu uygulamayı kaldırmadan önce lütfen tüm gizli dosyalarınızı cihazınızda gösterdiğinizden emin olun.

Her türlü sorunuz, açıklamanız, öneriniz veya desteğiniz için bize e-posta adresimiz [email protected] adresinden yazın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.