Press ESC to close

ㄱㄴㄷ키패드 apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

ㄱㄴㄷ키패드 apk indir apk download mod apk indir

Alfabetik sırayla çeşitli giriş yöntemleri

Kore ve ABD patentli saat klavyesi ile, imleci yan düğme veya çerçeve (döner) ile hareket ettirerek metnin ortasındaki yazım hatalarını düzeltebilirsiniz ve en büyük merkezi ekran, metin çıkışı dahil tüm işlevleri yerine getiren çok yönlü bir ekrandır. , metin girişi ve yazım hatası düzeltme. Klavye görevi görür.

Klavye düzeni ve giriş, kullanımı kolaylaştıracak şekilde alfabetik sıradadır.

Dokunduğunuzu düşündüğünüz yer, parmağınızın dokunduğu yerden farklı olabileceğinden, küçük parmağınızla klavyenin ortasına dokunarak hataları azaltabilirsiniz.

Klavye, dış kısımda ana ünsüz ‘ㄱ’, ‘ㄹ’, ‘ㅅ’, temsili sesli harf ‘ㅏ’, kenar konumu harfleri, aspire edilmiş ünsüzler, ünsüzler ve karmaşık sesli harf dönüşümlerinin yanı sıra sembol tuşları, sayı tuşları içerir Ana klavye ve merkezi klavyede , boşluk tuşları ve çok fonksiyonlu metin görüntüleme penceresinden oluşur.

Ana işlev, saatin geri düğmesine (saatin yan tarafındaki alt düğme) hızlı bir şekilde iki kez (yaklaşık 0,5 saniye) basmak veya imleci ileri hareket ettirmek için çerçeveyi saat yönünün tersine çevirerek saatin geri düğmesine iki kez yavaşça basmaktır (1 ~ Yaklaşık 2 saniye) veya çerçeveyi saat yönünde çevirdiğinizde imleç geriye doğru hareket eder ve klavyede temsili ünsüz ‘ㄱ’ veya temsili sesli harf ‘ㅏ’ basıp bırakarak giriş yaptıktan sonra ekranın ortasındaki karakter görüntüleme penceresine basıp bırakın. iç anahtar Kenarlıkta görüntülenen sözlük sırasından önceki harfler olan ‘ㅎ’ veya ‘ㅣ’ olarak değiştirilip girilir ve kaç defa yazıldığına bağlı olarak ‘ㅍ veya ‘ㅡ’ vb.’ye dönüştürülür. Basılıp bırakılma sayısına bağlı olarak, sözlük sırasına göre harfler girilir. ‘ㄴ’ veya ‘ㅓ’, ‘ㄷ’ veya ‘ㅗ’ vb.’ye dönüştürülür.

Bu işlevi kullanırsanız, ‘ABD Askeri Patenti’ni yanlış girerseniz, saatin yan tarafındaki alt düğmeye hızlı bir şekilde 2 veya 3 kez basın veya çerçeveyi saat yönünün tersine çevirerek imleci ‘Military’nin arkasına doğru hareket ettirin ve yazıya basın. ‘ㄴ’, sözlükten önceki ünsüz olan ‘ㄱ’ olarak değiştirilip ‘ABD Patenti’ olarak girildiği için yazım hatası sonrası tüm karakterler silinmeden düzeltmeler yapılabilir.

Temel kullanım yöntemi ‘ㄱ’ ünsüzüne basmaktır ve ‘ㄴ’ ve ‘ㄷ’ sözlük sırasıyla ‘ㄱ’ yönünde saat yönünde görüntülenecektir. ‘ㄱ’ye karşılık gelen önerilen harfler iç tarafta görüntülenecektir, ve bunları içerinin ortasına sürüklerseniz, eşleştirilmiş aspire edilmiş ünsüzler görüntülenecektir. Önerilen karakterler ‘ㅋ’ ve ‘ㅋ’ görüntülenir, bu nedenle girmek için dokunup bırakın veya sürükleyip bırakın.

Sesli harfe bastığınızda ‘ㅏ’, ‘ㅏ’, ‘ㅗ’ ve ‘ㅣ’ sözlük sırasıyla saat yönünde görüntülenir. Parmağınızı kaldırdığınızda ‘ㅏ’ girişi yapılır. Bunu iç karakter görüntüleme penceresine sürükleyin ve kaldırın. Eşleştirilmiş ‘ㅓ’ karakterini girmek için Enter tuşuna basın.

Diğer ünsüzler ve ünlüler de aynı şekilde girilir.

‘ㄱ’ yazıp klavyenin altındaki karakter dönüştürme tuşuna (döndürme tuşu) bastıktan sonra, soluk ve gergin ünsüzler ‘ㅋ’ ve ‘ㄲ’ görüntülenir. ‘ㅜ’ yazıp dönüştürme tuşuna bastığınızda, ‘ ㅝ’, ‘ㅞ’, ㅟ , ‘ㅠ’ bileşik sesli harfleri görüntülenir ve ilgili harfe basılıp bırakılarak girilir.Diğer aspire edilmiş sesler, gergin sesler ve bileşik sesli harfler de aynı şekilde girilir.

Sayı giriş ekranına geçmek için 7# tuşuna basıp bırakın. Saat ekranı konumunda tek sayıya basıp bırakarak tek sayıyı girin, ardından çift sayıyı girmek için içe doğru sürükleyin ve tek sayıyı bırakın. İç ortadaki metin görüntüleme penceresine basıp bırakırsanız daha küçük bir sayı, basıp bırakırsanız daha büyük bir sayı girilecektir. Ana ekrana dönmek için 7# tuşunu basılı tutun ve bırakın. (Premium sürüm)

Boşluk tuşuna her basıp bıraktığınızda bir boşluk eklenir ve her basıp içeri doğru sürüklediğinizde bir boşluk silinir.

Bir karakter girdikten sonra boşluk tuşuna basarak boşluk bırakın ve karakter dönüştürme tuşuna basın (boşluksuz karakter dönüştürme tuşuna basarsanız, giriş karakterinin dönüştürülen karakteri görünür).Temsili simge tuşuna bastığınızda ve temsilci İfade tuşu, ait olduğu sembol veya ifade görüntülenecektir, onu seçin ve girin. Ana klavye ekranına dönmek için karakter dönüştürme tuşunu basılı tutun veya merkezi karakter görüntüleme penceresine basıp bırakın.

Yakınlarda görünen Ayarlar, İngilizce veya Bitti tuşlarını seçmek için boşluk tuşunu basılı tutun ve sürükleyip bırakın.

Bitti’yi girip seçtikten sonra metni gönderebilirsiniz.

Ayarlar tuşuna basarak önerilen kelimeleri seçebilir, dil (Avrupa) ve yazı tipi boyutunu ekleyebilirsiniz. (Premium sürüm)

Girişi tamamlamak için bir harfe, vaat edilen karaktere veya sayıya bastıktan sonra parmağınızı kaldırmalısınız, bu nedenle yanlış sürüklerseniz parmağınızı kaldırmayın, istediğiniz konuma sürükleyin ve ardından giriş yapmak için parmağınızı kaldırın. Klavyeyi kullanmaya alışın, hata yapmamak için söz verilen karakteri kullanın, azaltabilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra tuş takımı kılavuzunun alt kısmındaki mavi düğmeye basarak tuş takımının tüm özelliklerini kullanmak için premium sürümü satın alabilirsiniz. Uygulamayı silip yeniden yüklerseniz veya güncellerseniz, örneğin telefonunuzu sıfırladığınızda, mavi düğmenin yanındaki kırmızı düğmeye basarak önceden satın alınan premium sürümü geri yükleyebilirsiniz.

Saatin ortasındaki karakter çıkış ekranı penceresi, karakterlerin girilmesi ve değiştirilmesi için en büyük klavye görevi görür ve dışarıdaki ana klavye, en sık kullanılan alfabe olan ‘a’, ‘e’, ​​​’nin beş temsili sesli harfini içerir. ​’i’ ve ‘o’. , ‘u’, sayı tuşları, geri silme tuşu, küre şeklindeki dil dönüştürme tuşu ve sembol tuşları ana klavyeye yerleştirilmiştir. Her temsili sesli harf arasındaki küçük ünsüzler, temsili sesli harfi girdikten sonra ortadaki metin görüntüleme penceresine basılarak kolayca girilebilen kenar ünsüzleridir.

Örneğin, iç kısmın ortasındaki karakter görüntüleme penceresine basıp bırakırsanız, sözlük sırasının önündeki harf olan anahtar kenarlığında görüntülenen temsili ünlü ‘a’, ‘z’ harfini girdikten sonra girilir. , basılma sayısına göre sözlük sırasının başında yer alan ünsüz harfler olan ‘y’, ”, ‘x’ vb. düzeltilir ve basma sayısına göre ve basılı tutulduğunda, ‘b’, ‘c’, ‘d’ vb. gibi sözlük sırasını takip eden ünsüzler düzeltilerek ana klavyede bulunmayan gizli ünsüzlerin girilmesi kolaylaştırılır. yeniden yazmaya gerek kalmadan düzeltmeler yapın.

Korece tuş takımında olduğu gibi, imleci yan düğme veya çerçeveyle hareket ettirerek bir harfin ortasındaki yazım hatalarını düzeltebilirsiniz.

Örneğin, ‘lenon’ olarak bir yazım hatası girerken, düğmeye (saatin alt tarafı) hızlıca iki kez iki kez basın veya çerçeveyi saat yönünün tersine çevirerek imleci ‘n’nin arkasına doğru hareket ettirin ve değiştirmek için merkezi karakter giriş penceresine basın. ‘m’ olarak düzeltilip ‘limon’ olarak girildiği için yazım hatası sonrası tüm karakterleri silmeden düzenleyebilirsiniz.

Temel kullanım, ‘a’ tuşuna basıp bırakmak ve ‘a’ girmek, ‘a’ tuşuna basıp onu iç karakter görüntüleme penceresine sürüklemek ve bırakmak ve ‘b’ girmek, görüntülenen ‘c’ye sürükleyip bırakmak ve ‘c’ girin, ‘c’ ile sürükleyin ve bırakın.Sürükleyip bırakın ve ‘d’ girin.

İçeride oluşturulan önerilen ‘a’ kelimesini girmek için ‘a’ya dokunun, onu içeride oluşturulan önerilen kelimeye sürükleyin ve ardından karakter görüntüleme penceresinin içine sürükleyin, ardından ‘b’ için önerilen kelimeye sürükleyin ve girin Bu mümkün olabilir.

‘a’ tuşuna basıp bırakırsanız büyük harf tuş takımına, ‘A’ tuşuna basıp bırakırsanız küçük harf tuş takımına dönüştürülür.

Büyük ve küçük harf alfabesini girdikten sonra küre şeklindeki dönüştürme tuşuna basıp bırakın.Avrupa dilleri gibi Latin harflerine karşılık gelen büyük ve küçük alfabe görüntülenecek ve ilgili harfi seçip girin.

Ayarlarda Dil Ekle veya Neo-Latin Ekle seçeneğini seçerseniz metni girdikten sonra boşluk tuşuna basarak boşluk bırakın, ardından karakter dönüştürme tuşuna basın (boşluk bırakmadan metin dönüştürme tuşuna basarsanız Neo-Latin karakteri (girilen metnin görünümü görünür) ve temsili sembol tuşunu ve temsili ifade tuşunu kullanın.Buna bastığınızda, ait olduğu sembol veya ifade görüntülenecektir ve onu seçmek için basıp bırakabilirsiniz.

Alfabe ana ekranına dönmek için küre şeklindeki dönüştürme tuşunu basılı tutun veya merkezi karakter görüntüleme penceresine basıp bırakın.

Space Tuşunu basılı tutun ve seçmek için etrafta görünen ayarlara, KOR ve ENTER’a sürükleyin.

Tahmini, Neo-Latin Ekle ve Yazı Tipi Boyutu’nu seçmek için Ayarlar’ı tıklayın.

KOR tuşuna basarak Korece klavyeye geçebilirsiniz.

Metni girdikten sonra Space tuşunu basılı tutun ve ardından metni göndermek için Enter tuşuyla sürükleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.