Press ESC to close

六爻卦譜 apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

六爻卦譜 apk indir apk download mod apk indir

Altı Yao Kehanet Uygulaması

Liuyao kehaneti, “Değişimler Kitabı” ndan kaynaklanan eski Çin bilgeliğinin kristalleşmesidir. Gelecekteki gelişimi tahmin eden ve altı çizginin (yin ve yang) değişikliklerini yorumlayarak yaşam sorularını yanıtlayan bir kehanet yöntemidir.

Altı çizgi kehanetinde, her çizginin sabit bir yin ve yang doğası vardır, çizgi çizgisi yang çizgisini, orta çizgi değişken çizgiyi ve sabit çizgi yin çizgisini temsil eder. Danışman önce sorular sorar ve ardından altı satırlık bir heksagram oluşturan altı satırlık çizgilerin sonuçlarını elde etmek için madeni para, civanperçemi veya doğrudan elle atma gibi yöntemler kullanır. Altı Yao heksagramındaki değişikliklerin yorumlanması yoluyla, kişi mevcut durumu anlayabilir ve geleceğe dair bir tahminde bulunabilir.

Altı çizgi kehaneti, aşk ve evlilik, kariyer, aile ilişkileri, sağlık durumu, mali durum vb. gibi hayatın her alanında yaygın olarak kullanılmaktadır. Sadece batıl bir kehanet yolu değil, aynı zamanda felsefe ve hikmet içeren bir düşünce tarzıdır.

Liuyao kehaneti, değişim ve tekrar sürecini vurgular ve hayatın her aşamasının farklı uyum stratejileri olduğuna inanır. Bu tür bir düşünce, hayatın süreksizliğini fark etmemize ve zorluklar karşısında soğukkanlılığımızı ve aklımızı korumamıza yardımcı olur.

Bununla birlikte, Liuyao kehaneti, aynı zamanda, Değişimler Kitabı’nın derinlemesine incelenmesinin yanı sıra, zengin bir bilgi ve bilgelik gerektirir. Bu nedenle, modern toplumda birçok insan onun özünü kavrayamaz.Şu anda, daha doğru bir yorum elde etmemize yardımcı olması için Liuyao kehanet uygulamasını kullanabiliriz.

Liuyao kehanet uygulamaları genellikle basit ve net bir arayüze sahiptir ve kullanıcılar kolayca soru girip kehanet yapabilir. Program, girdi sorularına ve kehanet sonuçlarına dayalı olarak ayrıntılı yorumlar ve öneriler sunacak, böylece kullanıcılar karşılaştıkları durumu daha iyi anlayabilir ve akıllıca seçimler yapabilir.

Sonuç olarak, Liuyao kehaneti, kendimizi ve etrafımızdaki dünyayı daha iyi anlamamıza yardımcı olabilecek derin bilgelik ve felsefe içeren eski ve ilginç bir kehanet yöntemidir. Liuyao kehanet uygulaması aracılığıyla, bu eski kehanet sanatını kolayca deneyimleyebilir ve manevi rehberlik ve ilham alabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.