Press ESC to close

CoinWallet apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

CoinWallet apk indir apk download mod apk indir

BTC, ETH, USDT ve 1000’den fazla jetonu ayrıca NFT gönderin ve sizi dApp’lere bağlayın.

MPC’ye sahip çok zincirli, kendi saklama kripto cüzdanı, BTC, ETH, USDT ve 1000’den fazla tokenin yanı sıra NFT’leri de destekler ve sizi Web3 dApp’lerine bağlar.

CoinsDo tarafından bağımsız olarak geliştirilen, kurumsal düzeyde merkezi olmayan bir cüzdan olan CoinWallet ile kripto para birimi varlıklarınızın kontrolünü elinize alın; sağlam dijital varlık yönetimine açılan bir kapıdır ve aynı zamanda geliştirme amaçları için de gelişmiş özelliklere sahiptir:

KENDİ GÖZETİM

CoinWallet kontrolün sizde olmasını sağlar. Özel anahtarınızı özel olarak yöneterek, merkezi olmayan yönetim ilkelerine sadık kalarak birinci sınıf güvenlik sağlar.

ÇOK PARTİLİ HESAPLAMA (MPC)

MPC teknolojisinin gücünden yararlanın ve TEE ortamında anahtar paylaşımı yoluyla varlıkları paydaşlarla sorunsuz bir şekilde yönetin.

EŞİK İMZA ŞEMASI (TSS)

İşlemlere izin vermek için oyunuzu kullanın. İmza eşiğini tanımlayın ve hiçbir paydaşın varlıkları tek taraflı olarak harekete geçiremeyeceğinden emin olun.

BİRLİKTE ÇALIŞABİLİRLİK

CoinWallet, hiyerarşik-deterministik (HD) bir cüzdan ve blockchain agnostiği olup, varlıklarınızı Metamask ve daha fazlası gibi popüler cüzdanlardan içe aktarmanıza olanak tanır.

ÖZEL DERİVASYON YOLU

Sınırsız adres üretimi için özel türetme yolları tanımlayın ve başka bir EVM tabanlı ağa yanlış aktarılan varlıkları kurtarın.

TESTNET DESTEĞİ

Hem ana hem de test ağlarında 30’dan fazla ana zincire ve 1000’den fazla tokene erişin ve geliştirme ihtiyaçlarınızı karşılayın.

DAPP ve NFT Web3 CÜZDAN

CoinWallet’in kapsamlı desteğiyle Web3, merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) ve NFT’ler alanını keşfedin.

CoinlerEKOSİSTEM ENTEGRASYONU YAPIN

CoinsDo’nun bir ürünü olan CoinWallet, CoinsDo ekosistemiyle kusursuz bir şekilde bütünleşerek kripto varlıklarınızı ve akıllı sözleşmelerinizi yönetmek için gelişmiş işlevsellik ve kolaylık sağlar.

OLAĞANÜSTÜ KULLANILABİLİRLİK

CoinWallet yalnızca perakende yatırımcılar için değildir. Kapsamlı özellikleri onu aile ofisleri, yatırım fonları vb. dahil olmak üzere firma ve kurumlar için son derece uygun hale getiriyor.

AĞ VE TOKEN DESTEĞİNİN GENİŞLETİLMESİ

CoinWallet artık aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çok çeşitli ağları ve tokenleri desteklemektedir:

– Algorand (ALGO)

– Kozmos (ATOM)

– Çığ (AVAXC)

– Binance Akıllı Zincir (BNB)

– Bitcoin (BTC)

– Dogecoin (DOGE)

– Puantiyeli (NOKTA)

-Ethereum (ETH)

– Dosyacoin (FIL)

– Litecoin (LTC)

– Çokgen (MATIC)

– NEAR Protokolü (NEAR)

– Okcash (OKC)

– İyimserlik (OP)

– Dalgalanma (XRP)

– Şiba (SHIB)

– Solana (SOL)

– Yıldız (XLM)

-TRON (TRX)

-USDC

-USDT

Geri bildirim, öneri veya yardım için [email protected] adresinden bize ulaşın. Güncellemeler ve görüşler için bizi Twitter’da takip etmeyi unutmayın: https://twitter.com/CoinsDogroup!

CoinWallet topluluğuna bugün katılın ve CoinsDo’nun bu hepsi bir arada kripto cüzdanıyla en iyi dijital varlık yönetimini deneyimleyin. Şimdi İndirin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.